Легендарна Пташка поставила жирну крапку щодо перемир'я з Росією: як на це відреагували українці

Читать на русском
Автор
2681
Парамедик Катерина Поліщук
Парамедик Катерина Поліщук. Фото instagram.com/ptashka_from_azovstal/

Дівчина, яка пережила російський полон, різко відреагувала на заклики про "мир"

Після того, як деякі популярні українські блогери заговорили методичками про "мир" з країною-терористкою Росією, свідоміші українські діячі закликали критично ставитися до таких проросійських вкидів. Серед них виявилася парамедик з позивним "Пташка", вона ж Катерина Поліщук, яка пройшла російський полон і зараз продовжує допомагати українським бійцям.

Своє остаточне слово щодо перемовин з росіянами 23-річна дівчина відписала на сторінці в Інстаграмі. "10 слів. Домовленості. З. росією. Не. Вартують. Паперу. На. Якому. Вони. Написані.", — вкотре наголосила Пташка.

З дописом Катерина виклала фото, зроблене, наймовірніше, взимку. На знімку парамедик у польовій формі крокує по засніженій дорогі у супроводі чотирилапого товариша.

катерина поліщук пташка

В коментарях українці підтримали Пташку. Користувачі не розуміють, як може спасти на думку домовлятися з терористами. Підписники Поліщук закликали звернутися до історії багатовікового гноблення українців росіянами та нарешті усвідомити, що "мир" з РФ призведе тільки до загибелі української нації.

  • "Шкода, що більшість українців так нічого і не зрозуміли. Мене ці домовленості лякають значно більше, ніж війна. Бо тоді без шансів"
  • "Повністю згідна з цими словами, якщо заморозять конфлікт, я просто обматюкаюсь і просто поїду на клубніку в Польщу, бо стільки побратимів загинуло, щоб я жила і всі люди в цій країні, і щоб ця країна була вільною та незалежною і щоб ось це заморозили конфлікт"
  • "Жодних переговорів с терористами… з ними вже Мазепа і Хмельницький домовлялись. Я ще на початку війни говорила що вона закінчиться лише тоді, коли всі українці вивчать та зрозуміють свою історію і зроблять з неї висновки. Інакше все буде вертатись по колу ще не одне десятиліття"

Нагадаємо, що навколо блогера Олександра Волошина спалахнув скандал. Хлопець отримав велику кількість хейту у мережі, коли закликав "зіграти за правилами росіян", що означає буквально здатися та віддати окуповані території Росії. Низка блогерів-мільйонників підхопила цю тезу, але після критики вони почали відмовлятися від своїх слів та закривати акаунти.

Ці події сталися після чергового ракетного обстрілу Росії 8 липня — удару по "Охматдиту" та іншої цивільної інфраструктури в Києві й інших областях. Після цього "припинити війну" закликали проросійські політики Артем Дмитрук та Євгеній Шевченко. Розгромна реакція на заклики нардепів не забарилася.