Поки в Україні обстрілюють дитячі лікарні: скандальна екс-прикордонниця Плантовська похизувалася лакшері-відпочинком у Туреччині (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 липня 2024, 15:25

Дівчина живе приспівуючи за кордоном та ні в чому собі не відмовляє

Скандально відома екс-прес-офіцерка Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яка днями показала свого "масіка", продовжує розбурхувати українців кадрами свого розкішного життя. Так, зараз дівчина відпочиває в Туреччині і активно постить в Instagram кадри своїх лакшері-розваг. І це на тлі трагічних подій в Україні, коли РФ атакувала дитячу лікарню "Охматдит".

Судячи з кадрів та геолокацій, Івана Плантовська відпочиває в Кемері та Анталії. Так, в одному з постів вона вказала, що побувала в The Land of Legends — це тематичний парк розваг із красивою архітектурою. Також у цьому комплексі є готель, відпочинок у якому коштує близько 30 тисяч гривень за ніч.

Також в одному з постів у соцмережі Іванна Плантовська продемонструвала розкішний пляжний образ із брендовою сумкою Dior, вартість якої може досягати кількох тисяч доларів.

А у свіжих сторіс із Туреччини Іванна Плантовська показала, як на неї реагують інші жінки на відпочинку. За словами блогерки, така реакція означає лише одне — вона все робить правильно.

Зазначимо, що Іванну Плантовську звільнили з Держприкордонслужби після скандалу з її фото у Парижі. Дівчина під час війни опублікувала фото розкішної подорожі до Франції, чим викликала громадський резонанс та поплатилася своєю посадою прес-офіцера.

Раніше "Телеграф" розповідав, як раніше виглядала скандальна прикордонниця Плантовська та як виглядає зараз. Дівчина поїхала з України до ЄС та гасить на закордонних курортах.