"Голова у мене покоцана": Віктор Розовий показав, як виглядає після тяжкого поранення на фронті (фото)

Читать на русском
Автор
2078
Віктор Розовий проходить реабілітацію Новина оновлена 11 липня 2024, 21:43
Віктор Розовий проходить реабілітацію. Фото instagram.com

35-річний комік і військовий виклав спільне фото з коханою

Відомий український комік та військовослужбовець Віктор Розовий, який у березні отримав важке поранення на фронті, поділився новою світлиною у соцмережі.

На сторінці у сторіс Інстаграм 35-річний чоловік виклав знімок, на якому він сидить в інвалідному візку, а ззаду нього фотографує у дзеркалі дружина Розового, українська актриса і гумористка Ольга Мерзлікіна. Нагадаємо, що пара зіграла весілля у Львові у березні цього року.

"Пишаюся своєю жінкою, а от голова у мене покоцана", — підписав фото зірка "Ліги Сміху". Додамо, що Віктор помітно схуд. Наразі чоловік проходить процес відновлення та не втрачає позитиву.

віктор розовий
Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

"Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірний успіх. У нас нема сумнівів, що він повністю відновиться", — писала в Інстаграмі Ольга.

Нагадаємо, що Віктор Розовий воював у складі штурмової бригади на Херсонському та Бахмутському напрямках. Під час виконання одного з бойових завдань він отримав осколкове поранення в голову. Йому провели складну операцію, і зараз він проходить реабілітацію. У травні Розовий вперше показав наслідки поранення на голові.