Зізналася лише через місяць: українська фотомодель Сніжана Онопко після важкого розлучення вийшла заміж (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 09:18

Модель поділилася кадрами із новим чоловіком

Популярна українська модель Сніжана Онопко, яка входить до топ-5 найкращих моделей світу, поділилася, що вдруге вийшла заміж. Зірка опублікувала кадри зі своїм обранцем у фотоблозі та розповіла, що офіційно стала його дружиною.

На нових фотографіях в Instagram 37-річна Сніжана Онопко позує разом із чоловіком з букетом у руках. Вона з’явилася перед камерою у довгій мереживній спідниці чорного кольору та сірій блузці. Чоловік поруч із нею теж ошатний — він у класичних чорних брюках та синій сорочці.

У підписі до публікації Сніжана Онопко підтвердила чутки про друге заміжжя, які з’явилося ще навесні.

"Я офіційно заміжня вже більше місяця і ніколи ще не була така щаслива. Ти найкращий чоловік на світі, мій єдиний".

У геолокації до фотографій вказано, що їх було зроблено в латвійській Ризі. А у сторіс Сніжана Онопко показала, як її вітали із заміжжям друзі та колеги.

Зазначимо, що Сніжана Онопко близько 10 років була одружена з бізнесменом Миколою Щуром. Однак, як виявилося, шлюб моделі був неідеальним. У 2020 році вона подала на розлучення і розкрила моторошні подробиці про фізичне та психологічне насильство з боку чоловіка, а також про його часті зради.

Раніше "Телеграф" розповідав, що екс-дружина київського "наркобарона" Чернецького Воронова з’явилася в Іспанії. Дівчина здалася з новим коханцем.