Завжди в моді: Меган Маркл показала карколомний образ у білій сукні (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 10:04

Елегантне вбрання від Oscar de la Renta додало скандальній дружині принца Гаррі нотку легкості

Молодший син 75-річного короля Великої Британії принц Гаррі, попри критику американців, все ж таки отримав нагороду, яка має ім’я загиблого американського військового Пета Тіллмана. І хоча принц сьогодні практично не має жодного відношення до своєї монаршої родини в Англії, чоловіка нагородили на знак визнання його служби у британських збройних силах та роботи з Invictus Games. Підтримала на церемонії нагородження ESPYS 2024 його скандальна дружина Меган Маркл.

На захід 42-річна колишня актриса одягла білу сукню-халтер від Oscar de la Renta, зшиту на замовлення, у парі з чорними босоніжками з ремінцями. Силует елегантного вбрання був без спинки та з падолом, що спадає до підлоги.

Також Меган заколола волосся назад у низький пучок і зробила проділ посередині. Вона доповнила цю приголомшливу сукню білого кольору, який у тренді влітку 2024, діамантовими сережками, простим срібним браслетом і двома діамантовими обручками.

Принц Гаррі виглядав вишукано у класичному чорному костюмі, білій сорочці з коміром та чорній краватці. Пара багато фотографувалася та спілкувалася з близькою подругою Меган, тенісисткою Сереною Вільямс. Цього вечора спортсменка була ведучою події.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що Серена Вільямс постала в корсеті. Він підкреслив образ знаменитості та її повітряну сукню довжини міді.