"У мене нові ноги": "Холостяк" Терен з лапами чайки повеселив українців новим відео з Одеси

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 09:41

Ветеран не перестає дивувати українців своєю силою духу та почуттям гумору

Відомий в Україні ветеран війни Олександр Будько із позивним Терен, який став героєм нового сезону реаліті-шоу "Холостяк", поділився анонсом нового випуску свого шоу "Відвал ніг". Судячи по кадрах, хлопець побував в Одесі, а компанію йому склав комік Марк Куцевалов.

У своєму Instagram Терен опублікував тизер нового випуску, який вони з Марком знімали в Одесі та тестували місто на інклюзивність та доступність. Вже за анонсом видно, що нове відео "Відвал ніг" вийшло веселим та енергійним. При цьому сам Терен був в інвалідному візку, а його напарник Марк тестував Одесу з дитячим візком.

"Я, звичайно, не Чорне море, але нам точно добре разом. Шарм цього міста пояснювати нікому не потрібно, а ось пояснювати, що не так з доступністю довелося людям мало не на кожному кроці", — сказав Олександр Будько.

Також він продемонстрував на відео свої "нові" ноги у вигляді лап чайки. Схоже під час зйомок команда добряче постаралася, щоб зробити такі декоративні "лапки чайки" і прикріпити їх до протезів, які носить ветеран війни.

"А ще! У мене нові ноги, без яких в Одесі я точно не спробував би тюльки. Незважаючи на такий складний час і постійні обстріли, нам все ж таки вдалося нууу дуже круто провести час і відчути колорит тієї ж Одеси!", — підсумував Терен. .

Нагадаємо, головним героєм повоєнного 13-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" став ветеран війни Олександр "Терен" Будько. "Телеграф" розповідав про те, хто він і що про нього відомо. Також ми писали, що новий "Холостяк" Олександр Будько чесно відповів, навіщо погодився на участь у шоу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий хореограф поділився найважливішою подією із життя. Йому приписували роман із "Холостячкою" Мішиною.