Україномовний Галкін та запальний Монатік: молодята з України зіграли розкішне весілля в Італії (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3805
Монатик співав свої хіти, а Галкін розважав гостей українською говіркою Новина оновлена 12 липня 2024, 19:35
Монатик співав свої хіти, а Галкін розважав гостей українською говіркою. Фото Колаж "Телеграф"

Весілля проходило на віллі біля озера Комо в Італії.

В Італії на розкішній віллі біля озера Комо відбулося весілля молодят з України. Про розкіш цієї події говорять не лише локація для урочистостей та образи нареченої, а й зірки, які розважали гостей.

Як пише видання wz.lviv.ua, оренда вілли Балбяно на озері Комо на тиждень коштує від 132 тисячі євро, на день — 19 тисяч євро, а це понад 800 тисяч гривень. При цьому, як виявилося, вілла перебуває у володінні росіян, які купили її з метою здавати в оренду.

озеро Комо, весілля, вілла
Фото: https://www.instagram.com/_terskaia/

Наречена Ангеліна Терська поділилася в Instagram кадрами свого розкішного весілля. Так, в інста-сторіс можна побачити, що дівчина змінила кілька весільних нарядів і мала довгу гарну фату. Також образ нареченої доповнювало брендове діамантове кольє Bvlgari, вартість якого може досягати 180 тисяч євро.

Комо, весілля в Італії
Фото: https://www.instagram.com/_terskaia/
весілля в Італії
Фото: https://www.instagram.com/_terskaia/

Розважали гостей на цьому лакшері-весіллі "не дешеві" зірки — Максим Галкін, який був ведучим заходу, та виконавець Монатік, який співав для гостей урочистостей.

Галкін, весілля в Італії
Фото: https://www.instagram.com/_terskaia/

Відео з Монатіком та Галкіним, які розважають гостей, поширив у мережі блогер-пліткар Богдан Беспалов. На ньому можна почути, як чоловік Пугачової розмовляє українською мовою. Зазначимо, що Максим Галкін, який підтримує Україну, бере за проведення заходу від 100 тисяч євро. На весіллі українців в Італії російський артист розважав гостей своїми розмовами українською мовою та трохи примітивними жартами про "паляниці, суниці, спідниці та провідниці".

Галкін корпоратив
Фото: https://www.instagram.com/_terskaia/

У прес-службі Монатіка "Телеграфу" підтвердили участь артиста у цьому приватному заході. Там повідомили, що виконавець із командою зараз перебуває у гастрольному турі і у свій єдиний вихідний Монатік погодився виступити на приватному заході.

"Цього місяця ми мали благодійний тур США і Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі та можливість примножити збори. Молодята з України, організатори з України. Звітність про донати, звісно, ​​буде після нашого повернення 15 липня до Києва. Одразу ж підіб'ємо підсумки і опублікуємо їх", — заявили в прес-службі Монатіка.

Щодо нареченої, то відомо, що вона багато подорожує, буває не лише за кордоном, а й у Києві. Щоправда до початку війни у Києві вона була частіше, ніж за кордоном. Свою сторінку в Instagram дівчина веде різними мовами — має пости і українською, і російською, і англійською. А ось чого на її сторінці немає, то це постів про війну в Україні.

До речі, судячи з кадрів у соцмережі, Ангеліна Терська неодноразово була на озері Комо в Італії. Так, 17 травня вона опублікувала фото тієї самої вілли Балбяно, на якій 10 липня проходило її весільне свято.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українська фотомодель Сніжана Онопко після важкого розлучення одружилася. А зізналася про це лише за місяць.