Куди зникла найяскравіша учасниця "Холостяка" Роза Аль-Намрі: як виглядає і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
1887
Роза Аль-Намрі підтримує Україну Новина оновлена 12 липня 2024, 12:49
Роза Аль-Намрі підтримує Україну. Фото instagram.com/alnamriroza

Телеведуча зуміла завоювати серця українців, але різко зникла з телебачення

Українська журналістка та учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк 3" (2013 рік) тривалий час не з’являється на публіці та у світській хроніці. Роза Аль-Намрі встигла попрацювати на телеканалі СТБ ведучою постшоу "Як вийти заміж" та стати героїнею реаліті про власну родину "7Я Рози".

Роза Аль-Намрі: всеукраїнська любов та спад популярності

Дівчина з арабським корінням здобула популярність завдяки участі в 3 сезоні "Холостяка", в якому головним серцеїдом був відомий російський пластичний хірург з українським корінням Андрій Іскорнєв. Попри програш у проєкті, Роза змогла завоювати інші серця — всенародну любов українців.

Роза Аль-Намрі андрій Іскорнєв
Роза Аль-Намрі стала яскравою учасницею "Холостяка 3"

Після цього дівчина змогла показати себе "найкращою подружкою" для учасниць наступних сезонів романтичного шоу, ставши ведучою "Як вийти заміж".

даша квіткова роза аль-намрі Нікіта добринін
Роза разом із героями "Холостяка 9" Нікітою Добриніним та Дашею Квітковою. Пара розлучилася у 2023 році, у них є син

Також телеведуча запустила власне реаліті-шоу про свою родину та родичів під назвою "7Я Рози". У ньому взяли участь усі родичі Рози – її сестри, брат, батьки, а також бойфренди та друзі.

Після виходу серіалу популярність дівчини почала поступово падати. Роза також була ведучою тревел-шоу "Світами за скарбами" (2018).

троянда аль-намрі сім’я сестри та батько

Де зараз Роза Аль-Намрі і що говорить про війну в Україні

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 34-річна ведуча залишилася на батьківщині, у рідному Києві. 24 лютого 2022 року Роза виклала фото з українським прапором, зроблене у столиці, та запевнила, що нікуди не збирається їхати.

"Я залишаюся вдома та буду захищати свій дім! Друзі, оберіть лідера в своїй родині, щоб не виникало суперечок у прийнятті рішень! Любов та підтримка мають панувати над панікою та страхом. Ми — величний народ і Бог з нами", — написала тоді Роза.

роза аль-намрі з прапором україни

У травні цього року зірка опублікувала знімок із вдячністю від командування та особового складу військової частини А1836 за "активну громадську позицію, небайдужість та невтомну працю. В нашій єдності — сила й незламність української нації! Підтримка, яку Ви надаєте морально зміцнює дух, сили воїнів та пришвидшує нашу спільну перемогу".

грамота

Відомо, що наприкінці серпня 2022 року Роза вирушила за кордон з метою побачити, як українські біженці адаптувалися до нових умов у чужій країні, та висловити подяку іноземцям за їхню допомогу та підтримку.

У 2013 році Роза зустрічалася з онуком актриси Ади Роговцевої, кінооператором Олексієм Ткаченком. 2015 року дівчина повідомила, що вийшла за нього заміж. А вже у 2017 році Роза виклала ніжне фото з іншим молодим чоловіком Олександром Сівацьким. Більше жодних інших подробиць зі свого особистого життя зірка не розкривала.

роза аль-намрі олександр сівацький
Роза з Олександром Сівацьким (2017 рік)

Зараз дівчина у Києві. Вона продовжує бути журналісткою та допомагати українській армії. Не є активною у соцмережах.

роза аль-намрі
Фото: instagram.com/alnamriroza
роза аль-намрі машина
Фото: instagram.com/alnamriroza
роза аль-намрі зсу
Фото: instagram.com/alnamriroza
роза аль-намрі
Фото: instagram.com/alnamriroza

Раніше ми писали, куди зникла українська чемпіонка з плавання Яна Клочкова. Її вже давно немає у медійному просторі.