"Перевзувся"? Валерій Меладзе, який засудив війну, хоче повернутися до Росії: є одне "але"

Читать на русском
Автор
792
Валерій Меладзе може спонсорувати російську армію
Валерій Меладзе може спонсорувати російську армію. Фото facebook.com/valeriy.meladze.official

У самій РФ співаку поставили одну умову

Співак Валерій Меладзе, якого в Росії перевіряли у фінансуванні ЗСУ, виявив бажання повернутися до країни-агресорки та знову розважати росіян за криваві рублі.

РосЗМІ пишуть, що 59-річний артист, який у день вторгнення РФ в Україну записав відеозвернення із закликом припинити війну, хоче продовжити концертну діяльність у країні-терористці та залишити Іспанію, в якій артист жив останнім часом.

Нещодавно Меладзе застали у грузинському ресторані на Рубльовці. "Близьким співак обмовився, що планує повернутися до РФ, де прожив багато років, бо дуже скучив. У тому числі за концертами", — розповіло джерело з оточення виконавця.

Щоб "вимолити вибачення" у росіян, чоловікові нібито запропонували продати свою іспанську віллу, а виручені гроші віддати на потреби так званої "СВО" та приєднатися до "гуманітарних місій" до російських окупантів.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Валерій Меладзе намагається всидіти на двох стільцях. Буквально за кілька годин після нападу Росії він виступив проти війни, а в січні 2023 року під час концерту в Дубаї зі сцени відповів на гасло "Слава Україні!". Щоправда, швидко "дав задню", заявивши, що він "поза політикою".

Цей інцидент викликав хвилю обурення у росіян. Після критики на свою адресу жителями країни-агресорки співак заговорив про "ментальну близькість" українців та росіян. Війна, розв’язана Росією, на його думку, лише "конфлікт".