Як Монатік потрапив на українське лакшері-весілля в Італії і чи були там росіяни та російські пісні: ексклюзивні деталі

Читать на русском
Автор
796
Діма Монатік виступив на розкішному весіллі українців в Італії Новина оновлена 12 липня 2024, 14:58
Діма Монатік виступив на розкішному весіллі українців в Італії. Фото https://www.instagram.com/monatik_official/

Монатік виступив на розкішному весіллі в Італії

Відомий український виконавець Дмитро Монатік, який під час війни запустив проект Repaired, у якому перекладає українською мовою свої російські хіти, став зірковим гостем на весіллі в Італії. Як виявилося, артиста запросили виступити на приватній вечірці під час його гастрольного туру США та Канадою.

Раніше в мережі з’явилися чутки, що Монатік начебто виконував на весіллі українських молодят в Італії свій хіт "Кружить" російською мовою. Однак, як розповіли "Телеграфу" представники артиста, це неправда.

"Діма ні слова російською мовою зі сцени не сказав! Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта та агресора — Росії. На цьому відео він співає пісню "Кружить" українською, вона раніше вийшла в його проекті Repaired", — заявили представники Монатіка та надали відео з підтвердженням того, що артист виступав українською мовою.

На питання про те, як Монатік виїхав за кордон під час війни у прес-службі артиста "Телеграфу" пояснили, що зараз виконавець із командою перебуває у благодійному турі в Канаді та США.

"Цього місяця у нас був благодійний тур США і Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Наречені з України, організатори з України. Жодного росіянина серед гостей на весіллі не було, це нам підтвердили організатори весілля. Усі гості – українці", — повідомили представники Монатіка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у мережі завірусився челендж для співаків. Що це таке і як Пивоварів, KOLA та Монатік повторили тренд.