Закохала у свій бренд маму Ілона Маска: український дизайнер Донець розповіла, як у неї це вийшло (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 16:28

Дарина розплакалася, коли дізналася, що Мей Маск замовила в неї вбрання

Багато світових знаменитостей можна помітити в одязі від українських брендів. До них входить і 76-річна модель Мей Маск, мати американського мільярдера. Жінка ретельно підходить до вибору вбрання, оскільки давно є іконою стилю. І її увагу привернули роботи українського дизайнера Дар’ї Донець.

Про це власниця бренду повідомила в інтерв’ю OBOZ.UA. Дизайнерка поділилася інформацією, як змогла закохати у свої вбрання маму Ілона Маска.

Як Мей Маск стала прихильницею бренду Darja Donezz

Зірковий дизайнер Дар’я Донець згадала, що жартома своїй команді сказала про те, що хоче одягти матір американського підприємця. Але вони взяли та відправили колекцію нарядів бренду Darja Donezz на розгляд стилістів Мей Маск. Незабаром після того, як Дарія їхала додому втомлена і засмучена, їй зателефонувала піарниця і повідомила, що мама Ілона Маска вибрала у неї два вироби.

Як виявилось, що Darja Donezz став першим українським брендом, на який звернула свою увагу 76-річна модель. Дизайнер зізналася, що навіть розплакалася від емоцій радості, які наринули на неї.

Але це було не вперше, коли стилісти Мей Маск зробили замовлення в Дарії. Через місяць, коли почалося повномасштабне російське вторгнення на територію України, піарниця знову повідомила, що мати Ілона Маска зацікавилася виробами бренду. Тоді Дар’я знаходилася на заході України і якраз знайшла спосіб, щоб вивести колекцію свого вбрання з київської студії.

"Телеграф" писав раніше, що Мей Маск захопила вбрання на червоній доріжці в Нью-Йорку. Знаменитість обрала червону сукню з паєтками.