"Серце розривалося": український дизайнер Донець згадала про початок війни і як провела з дітьми тиждень у підвалі

Читать на русском
Автор
Дар’я Донець розповіла про початок війни Новина оновлена 12 липня 2024, 18:48
Дар’я Донець розповіла про початок війни. Фото https://www.instagram.com/darja_donezz/

Дар’я зізналася, що не відкривала новин і спочатку планувала їхати до Харкова

Відомий український дизайнер Дар’я Донець, яка закохала у своє вбрання маму Ілона Маска, розповіла, де була, коли в Україні розпочалася повномасштабна війна. Знаменитість поділилася жахами, які довелося пережити її сім’ї.

В інтерв’ю OBOZ.UA. Дар’я розповіла, як для неї почався ранок 24 лютого 2022 року і куди вона виїхала разом із сім’єю. Дизайнер зазначила, що найбільше переймалася за своїх дітей.

Дар’я Донець розповіла про початок війни та життя у підвалі

Ранок 24 лютого 2022 року змінив життя кожного українця, адже наші громадяни прокинулися від страшних звуків вибухів. Дарина зізналася, що їй тієї ночі снилося, як вона у повній темряві йде по проспекту Ілліча в Донецьку (рідне місто знаменитості), але сон перервав свист ракети.

Тоді вона усвідомила, що почалася війна, було страшно і вони з сім’єю почали збирати речі, вирішивши попрямувати до Харкова. Дар’я зізналася, що не відкривала новини, тому не знала, що саме у Харкові сталися перші вибухи.

Власниця бренду Darja Donezz розповіла, що дорогою їхній автомобіль почав видавати дивні звуки й вони зупинилися. Поки чоловік з’ясовував причину, Дарія зайшла почитати новини та зрозуміла, що це був знак. Вона дізналася, яка ситуація в Харкові й що прямувати туди дуже небезпечно, тому вони з сім’єю розвернулися і попрямували до Макарова у Київській області до родичів, які там мали дачу.

Донець згадує, що тиждень разом із дітьми жила у підвалі в Макарові, оскільки цією трасою російські війська прямували, щоб штурмувати Київ. Дар’я наголосила, що її серце просто розривалося, охоплював сильний страх за дітей, вона лише сподівалася на те, що у разі ракетного удару встигне прикрити їх собою.

Потім вони вирішили виїжджати з Київської області, оскільки вибухи не припинялися. Дорогою, як згадує дизайнер, вона намагалася дивитися тільки вперед і об’їжджати розстріляні автомобілі. Її син побачив на шляху тіло згорілої людини. Їм вдалося успішно виїхати та оселитися на заході України, але через місяць разом із дітьми Дарина полетіла до Португалії, де її дядько їм надав житло.

"Телеграф" писав раніше, куди зникла екс-учасниця проєкту "Холостяк" Роза Аль-Намрі. Як зараз виглядає дівчина і що каже про війну.