"Нова сексіграшка": Ольга Сумська неочікувано потролила відому українську співачку (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 07:46

До такої відповіді 54-річна Ірина Білик, ймовірно, була не готова

Відома українська актриса театру, телебачення і кіно Ольга Сумська, яка нещодавно показала архівне фото з молодості, неочікувано потролила свою колегу по сцені, Народну артистку України Ірину Білик.

54-річна вітчизняна виконавиця опублікувала світлину, за її словами, незвичайного фрукта. "Як ви думаєте, що це? Коли я чула назву цього фрукту, я завжди вважала, що це трава, але сьогодні я вперше бачу … п.с. але я в шоці", — написала Білик в Інстаграмі.

У коментарях однією з перших відписала 57-річна Ольга Сумська, яка пожартувала, що це може бути якоюсь новомодною сексіграшкою. "Нова сексіграшка", — прокоментувала актриса і додала смайлик, що несамовито сміється.

Інші користувачі соцмережі були здивовані подібний "інтимним" жартом, проте зазначили, що у зірки українського шоубізнесу дуже гарне почуття гумору. "Несподівано", "У вас гарне почуття гумору", — написали вслід за повідомленням Сумської.

Нагадаємо, що Ірина Білик має двох синів із різницею у віці близько 16 років. Раніше "Телеграф" розповідав, який вигляд має та чим займається старший син співачки, 25-річний Гліб Оверчук.