Ексучасниця "Від пацанки до панянки" продемонструвала стильний жіночий лук (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 09:50

Дівчина мала розкішний вигляд

Колишня учасниця відомого на всю країну телепроєкту "Від пацанки до панянки" здивувала ніжним та стильним літнім образом. Дівчина змінилася до невпізнаваності і продемонструвала жіночний лук.

Раміна Кожевнікова показала, як стилізувати атласну спідницю цього літа, а також розповіла про вартість свого образу відомому блогеру Ніколасу Кармі. Відео він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Для прогулянки Львовом дівчина обрала атласну спідницю чорного кольору і короткий топ на тонких бретелях. Свій лук доповнила кросівками з трендовим леопардовим принтом і солом’яним капелюхом, який ідеально вписався в образ. Для літнього аутфіту ексучасниця "Від пацанки до панянки" з аксесуарів обрала сонцезахисні окуляри і сумку коричневого кольору з золотистим оздобленням. Також Раміна вдягла каблучку "зігнутий цвях", яка схожа на прикрасу від Cartier, однак відразу зізналася, що вона неоригінальна.

Фото: instagram.com/ramina_koj /instagram.com/ramina_koj

Загальна вартість образу дівчини — близько 12 тис. гривень. Раміна Кожевнікова також зізналася, що її кросівки — теж репліка відомого бренду Adidas. Дівчина не бачить сенсу переплачувати і купувати брендові речі та прикраси, бо за її словами, якість в них однакова.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анна Трінчер показалася у приталеній сукні яскравого кольору. Співачка мала розкішний вигляд і чудово позувала на камеру.