Куди зник переможець "Фабрики зірок 3" красунчик Стас Шурінс і що говорить про війну в Україні

Читать на русском
Автор
28840
Стас Шурінс переможець "Фабрики зірок 3" Новина оновлена 14 липня 2024, 07:22
Стас Шурінс переможець "Фабрики зірок 3". Фото Колаж Телеграфу

Артист раптово зник з медіапростору близько 10 років тому

Красунчик Стас Шурінс, який став відомим 15 років тому завдяки "Фабриці зірок", після перемоги у проєкті був на піку популярності. Після гучного тріумфу співак випустив два альбоми пісень, серед яких були й хіти, а згодом переміг у проєкті "Танці з зірками". А раніше ми розповідали, де зараз скандальний сектант Мунтян і що говорить про війну.

У Стаса Шурінса була велика кількість шанувальниць, однак під час знімань проєкту його серце належало запальній співачці Еріці, яка зараз відома як MamaRika. Пара розійшлася з невідомих обставин. Своїх прихильниць співак завойовував харизмою, гарним голосом і привабливою зовнішністю, однак залишатися популярним Шурінсу не судилося.

Еріка і Стас Шурінс

У 2014 році співак неочікувано переїхав до Німеччини. Ходили чутки, що це через Революцію гідності. Однак, як виявилося згодом, за кордон Шурінс вирушив лікувати дружину. Коханій артиста діагностувати рак головного мозку. Після операції та тривалої реабілітації Віолета поборола хворобу. Шурінс поставив свою музичну кар’єру в цей час на паузу.

Коли дружина видужала, співак вирішив продовжити будувати кар’єру і взяв участь у німецькому "Голосі країни" і навіть дійшов до фіналу. Однак перемогти співакові не вдалося.

Де зараз Стас Шурінс

Судячи зі сторінки в Instagram, артист продовжує співати і намагається відновити свою популярність. Дописи співак підписує англійською мовою і робить кавери на відомі пісні популярних виконавців. Щоправда, останній допис у соцмережах Стаса Шурінса датований 1 липня 2023 року.

Що говорить Стас Шурінс про війну в Україні

На сторінці в соцмережах немає згадувань ані про війну в Україні, ані про допомогу Збройним Силам. Також не можна не помітити, що Стас Шурінс не репостить збори для армії і не демонструє, чи донатить сам.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла найяскравіша учасниця "Холостяка" Роза Аль-Намрі.