63-річний актор Едді Мерфі таємно одружився: де пройшла церемонія і як виглядали молодята (фото)

Читать на русском
Автор
3009
Едді Мерфі одружився вдруге Новина оновлена 13 липня 2024, 20:21
Едді Мерфі одружився вдруге. Фото Getty Images

Пара виховує двох спільних дітей

У 2024 році багато знаменитостей відгуляли весілля, до них приєднався і 63-річний актор Едді Мерфі, відомий за фільмами "Поїздка в Америку" та "Доктор Дуліттл". Весілля знаменитості пройшло в закритому форматі, але зважаючи на все, було дуже гарним та елегантним.

Знімок молодят опублікував на своїй сторінці в Instagram весільний фотограф Річ Лендер. Едді Мерфі та його обраниця Пейдж Бутчер мати чудовий вигляд.

Едді Мерфі одружився вдруге

Зірка фільму "Поїздка в Америку" нарешті наважився офіційно зв’язати себе узами шлюбу з австралійською моделлю Пейдж Бутчер. Їхнє одруження відбулося у вівторок, 9 липня, на острові Ангілья (британська заморська територія у східній частині Карибського моря).

Відомо, що пара почала зустрічатися ще у 2012 році, вони вже виховують двох спільних дітей. У 2016 році у них народилася дочка Іззі Уну, а через два роки модель подарувала актору ще й сина Макса Чарльза. У 2018 році знаменитості заручилися, але весільну церемонію провели лише через шість років.

Для важливої урочистості 63-річний Едді Мерфі обрав білий класичний костюм, який доповнив білими кросівками. Наречена була в елегантній мереживній сукні, яка обтягувала її струнку фігуру. Волосся Пейдж розпустила та зробила легкий макіяж.

На кадрі також видно частину арки, повністю прикрашену білими квітами. А на задньому фоні видніються гості, які були у світлих вбраннях. Весільна церемонія Едді Мерфі була закритою, на ній були присутні лише найближчі люди.

Зазначимо, що це другий шлюб знаменитості. Першою дружиною Едді була модель Ніколь Мітчелл Мерфі, яка народила йому п’ятьох дітей. Також в актора є двоє позашлюбних дітей від різних жінок. А ще одну дочку йому народила екс-солістка гурту Spice Girls Мелані Браун.

"Телеграф" писав раніше, що зірка серіалу "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко вдруге одружився. Судячи з фото, пара не влаштовувала гучних святкувань.