Зірка "Бріджертонів" Нікола Кохлан засвітила декольте на Вімблдоні (фото)

Читать на русском
Автор
2173
Акторка мала розкішний вигляд Новина оновлена 14 липня 2024, 10:40
Акторка мала розкішний вигляд. Фото Getty Images

Зірка не зраджує довгим сукням

Зірка серіалу "Бріджертони" і ситкому "Дівчата Деррі" Нікола Кохлан, яка нещодавно вийшла у світ в капелюсі від українського дизайнера, показалася на Вімблдоні в чорній сукні, яка підкреслила її пишні груди.

Вімблдонський турнір триває в Лондоні, Англії, з 24 червня по 14 липня. Нікола Кохлан відвідала подію в передостанній день. Зірка була усміхненою, сміливо позувала на камери і мала розкішний вигляд.

Так, для цієї події акторка обрала чорну сукню максі на бретелях з глибоким декольте. Пишне вбрання гарно підкреслило форми акторки і виділило талію. Прикрасила свій лук зірка "Бріджертонів" сумочкою в тон сукні і акцентною золотою каблучкою. Шкіряний тренч чудово доповнив образ зірки. Розбавила total black look акторка білими босоніжками на підборах.

Нікола Кохлан
Фото: Getty Images
Пенелопа з Бріджертонів
Фото: Getty Images

Легкі хвилі на розпущеному волоссі зробили образ невимушеним, але святковим водночас, а легкий макіяж з акцентом на очі ідеально його завершив. Нікола Кохлан виглядала красиво та по-літньому.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Іванка Трамп засвітила сукню від українського бренду. Вбрання відмінно підкреслило фігуру знаменитості.