Дружина Євгена Кота показала, як виглядає її тіло в перші дні після пологів (фото)

Читать на русском
Автор
1718
Євген Кот і Наталія Татарінцева нещодавно стали батьками Новина оновлена 14 липня 2024, 12:51
Євген Кот і Наталія Татарінцева нещодавно стали батьками. Фото Колаж Телеграфу

Гімнастка не соромиться показувати відверті світлини

Дружина українського танцівника Євгена Кота Наталія Татарінцева, яка днями народила першу донечку, показала своє тіло в перші дні після пологів. Гімнастка також поділилася, що в неї був кесарів розтин.

Відвертими світлинами Наталія поділилася на своїй сторінці в Instagram. На фото можна помітити, що післяпологовий животик ще видно, однак розтяжок на тілі немає.

"Спостережливі вже зрозуміли, що Леля народилась через кесарів розтин! Зараз я вивчаю трансформацію мого після вагітного тіла", — написала у сторіс гімнастка.

Наталія Татарінцева
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot
Дружина Євгена Кота
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Наталія не соромиться показувати живіт і ноги, однак подробицями пологів поки не ділиться. Дружина Євгена Кота показала, як виглядав її живіт в перший день після кесаревого розтину, в другий та четвертий (тобто сьогодні). Но болі та труднощі гімнастка не жаліється, а навпаки зазначає, що їй дуже цікаво спостерігати, яких змін зазнає її тіло. "Неймовірно цікаво спостерігати за цими змінами, мені це все так жіночно", — розповідає Наталія Татарінцева.

Дружина Євгена Кота
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot
Наталія Татарінцева
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot
Наталія Татарінцева
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Нагадаємо, що Євген Кот і Наталія Татарінцева стали батьками 10 липня. На цю подію вони довго чекали і кілька років поспіль намагалися завагітніти, але не виходило. під час війни в Україні подружжя оголосило про вагітність, а згодом, 10 липня 2024, про поповнення у сім’ї. Донечку назвали Леля.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилася під час вагітності Наталія Татарінцева і який вигляд мала перед пологами. Семиразова чемпіонка України, Європи та світу з гімнастики, чотириразова чемпіонка світу з пол-денсу ділилася з підписниками подробицями та світлинами своєї вагітності.