Куди зникла ексучасниця "ВІА Гри" Міша Романова та що вона каже про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 липня 2024, 14:58

Життя виконавиці змінилося після початку війни

Міша Романова — українська співачка, яка засяяла на всю країну в жіночому гурті "ВІА Гра". Згодом артистка почала сольну карʼєру. Зараз виконавиця менше зʼявляється на сцені.

"Телеграф" розповість, чим запамʼяталась українцям Міша Романова та куди вона зникла після початку повномасштабної війни.

Коротка біографія

Міша Романова, справжнє імʼя якої Наталя Могилинець, родом із Херсона. У дитинстві мала проблеми із заїканням, тому батькам порадили віддати дівчинку на вокал.

Міша Романова в дитинстві, Фото: Інстаграм Міші Романової

Так вона і почала співати. Спершу відвідувала вокальну студію, згодом почала співати в ансамблі. Брала участь у вокальних конкурсах, зокрема, у "Світ талантів", "Карусель мелодій", "Маленькі зірки".

Міша Романова в юності, Фото: Інстаграм Міші Романової

Мріючи про велику сцену, Романова вступила до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Завершила навчання у 2012 році.

Вже наступного року життя дівчини змінилося повністю. Вона пройшла масштабний відбір до популярного жіночого гурту "ВІА Гра". Разом із Анастасією Кожевніковою та Ерікою Герцег вони утворили новий склад гурту. Найпопулярнішими треками колективу того часу були "Перемирие", "У меня появился другой", "Так сильно".

Міша Романова у «ВІА Грі», Фото: Інстаграм Міші Романової

У 2018 році Міша вирішила піти з гурту та почати співати сольно. Вона виконувала треки "Помада", "MAXIM", "Зачем?", "Бармен". Того ж року народила сина Мартіна, але від кого, артистка тримає в таємниці.

Де Міша Романова зараз

Коли Росія напала на Україну, артистка засудила країну-агресорку. Виконавиця взяла участь у флешмобі Arm Ukraine Now, метою якого було закликати західні країни передати українцям зброю.

Міша Романова підтримала Україну, Фото: Інстаграм Міші Романової

Після початку війни співачка разом із сином Мартіном і мамою переїхали на Захід України, а згодом — у Словаччину. Тоді у жінки почали закінчуватись кошти, і подруга Міші знайшла для неї соціальну квартиру в Німеччині.

Так, співачка перебралась з рідними в цю країну та почала отримувати соціальну допомогу — близько 1200 євро на трьох людей.

Міша Романова з рідними, Фото: Інстаграм Міші Романової

За словами Романової, для неї найважливіше, щоб її рідні залишалися в безпеці. Тому до закінчення війни артистка не планує повертатися в Україну. Однак періодично Міша приїжджає в Київ по справах.

Також артистка почала перекладати свої російськомовні треки українською. Так, нового звучання набули композиції "Бармен", "Помада". Крім того, Романова випустила нові пісні — "Зима", "Тиша", "Переболіло".

Міша Романова зараз, Фото: Інстаграм Міші Романової /Інстаграм Міші Романової

Цікаво, що в 2023 році співачка зустріла нове кохання. Хоча виконавиця не афішує особисте життя, але подейкують, що її обранцем є Алекс Роднянський. Він є головним економічним радником президента Володимира Зеленського.

Міша Романова з коханим, Фото: Інстаграм Міші Романової

А от батька свого сина Мартіна, артистка хоче позбавити батьківських прав. А все тому, що він взагалі не проявляє інтересу до своєї дитини.

Раніше "Телеграф" писав про те, де зараз перебуває Стас Шурінс, учасник "Фабрики зірок". Після проєкту він зник з радарів.