Кейт Міддлтон на Вімблдоні розділила королівську ложу з Томом Крузом та Бенедиктом Камбербетчем (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 липня 2024, 13:51

Як виявилося, Том Круз, Бенедикт Камбербетч та інші знаменитості засвітилися поруч із принцесою Уельською.

У неділю 14 липня принцеса Уельська, яка лікується від онкології, відвідала фінал Вімблдону та за традицією вручила трофей переможцю тенісного турніру. Ця подія стала другою публічною появою Кейт Міддлтон після оголошення про рак у березні 2024 року.

Вперше після оголошення діагнозу принцеса Уельська з’явилася на публіці у червні. Вона разом із чоловіком принцом Вільямом та дітьми побувала на балконі Букінгемського палацу на честь параду Trooping the Color.

Фото: Getty Images

Тепер же Кейт Міддлтон відвідала Вімблдон разом із дочкою принцесою Шарлоттою та своєю сестрою Піппою Метьюз. Для цього виходу в люди принцеса Уельська обрала сукню трендового фіолетового відтінку на запах, яку доповнила бежевою сумочкою та розкішними прикрасами. І треба сказати, що виглядала вона просто приголомшливо.

Фото: Getty Images

Як виявилося, у королівській ложі разом із Кейт Міддлтон були зіркові гості, які також відвідали турнір. Так, на трибунах були помічені Том Круз, Бенедикт Камбербетч та його дружина Софі Хантер, Том Хіддлстон та його дружина-акторка Зейв Ештон, Кортні Кокс, а також колишні чемпіони Вімблдону Андре Агассі, Ллейтон Х’юїтт та Кріс Еверт.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, чому поряд з Кейт Міддлтон на Вімблдоні не було поряд принца Вільяма. Як виявилося, цього дня він був у Німеччині.