45-річна Оля Полякова засвітила струнке тіло в купальнику (фото)

Читать на русском
Автор
1800
Оля Полякова має підтягнуте тіло
Оля Полякова має підтягнуте тіло. Фото instagram.com/polyakovamusic

Співачка показала пишні форми

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно відвідала позиції ЗСУ, показала пишні форми в купальнику. Артистка засвітила своє струнке тіло.

Відвертими естетичними фото 45-річна співачка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. На світлинах Оля Полякова позує у купальнику тілесного кольору з прикрасами у вигляді квіток. Прикрасою пляжного образу став солом’яний капелюх.

"Один капелюх -два стилі, який більше пасує?" — запитала у підписників співачка. На двох фото Полякова позує у купальнику і в білій короткій сукні. Перший лук більш відвертий, а другий — скромний.

Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше ми розповідали, що Полякову "розпекли" в мережі за скандальну заяву після концертів у Житомирі. Співачка відмовилася виступати в Житомирі влітку та взимку теж, а лише навесні чи восени. Місцеві жителі обурилися на такі заяви артистки і наголосили, що нічого не втратять, якщо не буде приїздити в їхнє місто з концертами.

Раніше "Телеграф" розповідав, що колишня дружина Остапчука показала звабливу фігуру у купальнику. Блогерка Христина Горняк похизувалася красивими формами.