Позитив вдруге одружився: хто його обраниця та що про неї відомо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 липня 2024, 20:07

Пара познайомилась на популярному проєкті

Популярний український співак Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, вразив прихильників несподіваною новиною. Виявилось, що він другий раз одружився.

У інстаграмі артист поширив серію зворушливих світлин зі своєю обраницею, відомою танцівницею Юлією Сахневич, з якою виконавець познайомився на шоу "Танці з зірками". Ще у квітні співак повідомив про стосунки з Юлією, а тепер вони одружилися.

Позитив і Юлія Сахневич, Фото: Інстаграм Позитива

На фото можна побачити одинакові обручки в закоханих. Також Завгородній зробив ніжний підпис до світлини: "Кохаю" та поставив емоджі у вигляді обручки з діамантом.

Позитив і Юлія Сахневич, Фото: Інстаграм Позитива
Обручки пари, Фото: Інстаграм Позитива

На романтичних кадрах Олексій з Юлією обіймалися, цілувалися та фотографувалися на Polaroid. Олексій постав на світлинах у молочній сорочці та світло-сірих джинсах. А Юлія обрала білий топ, смугасті біло-сині штани та білу сорочку. Пара виглядала дуже щасливою та радісною.

Позитив і Юлія Сахневич, Фото: Інстаграм Позитива
Позитив і Юлія Сахневич, Фото: Інстаграм Позитива
Позитив і Юлія Сахневич, Фото: Інстаграм Позитива

Що відомо про Юлію Сахневич

Дівчина танцює з трьох років. Навчалась у Київському національному університеті культури і мистецтв. Прославилась участю у третьому сезоні шоу "Танцюють всі", де яскраво проявила свій талант.

Відомо, що Юлія перебувала в шлюбі зі співаком і ексучасником "VIP-Тернопіль" Аркадієм Войтюком. Вони були у шлюбі протягом 4 років, але у 2017 році розлучилися.

Юлія Сахневич і Аркадій Войтюк, Фото з мережі

Згодом Сахневич як професійна танцівниця почала брати участь у популярному шоу "Танці з зірками". Вона танцювала в парі з ведучим Даніелем Салемом і актором Павлом Вишняковим. Про роман з останнім ширилися чутки, але офіційно ні Сахневич, ні Вишняков не підтверджували стосунки.

Юлія Сахневич і Павло Вишняков, Фото: "Танці з зірками"

В останньому сезоні шоу Юлія взяла участь з Позитивом. Ще тоді подейкували, що пара — разом. Але тоді вони не коментували цю інформацію.

Позитив і Юлія Сахневич, Фото: "Танці з зірками"

Раніше "Телеграф" писав про одруження зірки "Ліги сміху" Ірини Сопонару. Вона вийшла заміж за іноземця.