Буде актуальним завжди: Кім Кардашʼян засвітила модний манікюр (фото)

Читати російською
Автор

Манікюр знаменитості є вічною класикою

Модель та блогерка Кім Кардаш'ян має свій унікальний стиль у одязі. Її виходи у світ викликають гучні обговорення. Так, нещодавно знаменитість разом із сестрою продемонстрували актуальні костюми на літо. А тепер Кім показала, який манікюр обрала у липні.

Днями Кардаш'ян з'явилась на весіллі Ананта Амбані, сина найзаможнішої людини Азії Мукеша Амбані. Для розкішного заходу знаменитість обрала класичний манікюр, який показала у інстаграмі.

Так, Кім продемонструвала однотонне покриття світло-бежевого відтінку на довгих нігтях. Манікюр у спокійних тонах завжди має елегантний та вишуканий вигляд, тож модель не прогадала.

Кім Кардаш'ян показала класичний манікюр, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Також на розкішну подію Кардаш'ян одягла ефектне вбрання у індійському стилі. Костюм складався з топа з довгими рукавами та спідниці-рибки, який підкреслив апетитну фігуру блогерки. Весь одяг був обшитий золотими смужками та візерунками, що вдало виглядало на однотонній молочній тканині.

Кім Кардаш'ян показала розкішний образ на індійське весілля, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Окремої уваги заслуговують діамантові прикраси, які були на Кім. Серед них — об'ємне срібне намисто на шиї, довгі сережки, а також особливі аксесуари на обличчі, які відтворюють індійську естетику. Образ вдало доповнювали ошатна золотиста накидка та мініатюрна сумочка з позолотою.

Кім Кардаш'ян доповнила лук ефектними прикрасами, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян
Розкішний лук Кім Кардаш'ян, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Раніше "Телеграф" писав про те, який костюм на літо обрала модель Кайлі Дженнер. Це практично та красиво водночас.