Дивимось і надихаємося: Леся Нікітюк показала, як носити легку довгу сукню літом 2024 (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 липня 2024, 09:43

Телезірка — справжня ікона стилю в українському шоу-бізнесі

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк, яка нещодавно позувала на фоні трусів на Хмельницькому базарі, схоже, продовжує свої пригоди у рідному краї. Цього разу телезірка поділилася кадрами з подорожі цікавими місцями Хмельниччини та продемонструвала стильний лук.

Леся Нікітюк є справжньою іконою стилю в українському шоу-бізнесі. На цей раз телезірка показала, як стильно носити довгу літню сукню в сильну спеку. На нових знімках в Instagram Леся гуляє пам’ятками в довгій летючій сукні на тонких бретельках, яка красиво підкреслює фігуру, але приховує ноги. Свій образ Нікітюк стилізувала "пухнастою" сумочкою через плече та модними сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що легкі довгі сукні цього літа знову повертаються в тренди. Тож кожна модниця може надихнутися образом Лесі Нікітюк під час створення своїх модних луків. Доповнювати таку сукню можна сумочками, крос-боді, прикрасами та відповідним взуттям. Так, наприклад, до довгих суконь та сарафанів відмінно підійдуть сандалії та босоніжки на низькому ходу.

Раніше Телеграф розповідав, що Надя Дорофєєва показала стильний літній образ, який може повторити кожна. Для спеки цей образ підійде просто ідеально.