Де зараз переможець "Фабрики зірок-2" та серцеїд із 2000-х Вадим Олійник і як він виглядає (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 липня 2024, 13:09

Колись він співав у дуеті з Володимиром Дантесом

Вадим Олійник — відомий музикант та виконавець, який був переможцем "Фабрики зірок-2" у дуеті з Володимиром Дантесом. Спочатку їхня група так і називалася "Дантес і Олійник", вони були справжніми кумирами підлітків із 2000-х. Незабаром дует перейменували на "ДіО.фільми", його продюсуванням займалася Наталія Могилевська. Однак спільне майбутнє у Дантеса та Олійника не склалося — дует розпався мало не на піку популярності.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як склалася доля Вадима Олійника, де він зараз і чим займається під час війни.

Вадим Олійник — "Фабрика зірок-2"

Вадим Олійник родом із маленького села у Чернівецькій області і потрапити на мегапопулярне на той час талант-шоу "Фабрика зірок" було для нього справжньою мрією. І ця мрія збулася — він не лише потрапив на шоу, а й у дуеті, створеному в рамках проекту із Володимиром Дантесом, переміг у ньому. Це було 2008 року. З цього часу "Дантес та Олійник" почали випускати хітові пісні, які були на слуху і звучали чи не з кожної праски.

Дантес та Олійник за часів "Фабрики зірок-2"

Пізніше дует перейменували на "ДіО.фільми" і він все ще залишався популярним, а пісні "Мне уже 20" і "Девочка Оля" на довгі роки залишилися в серцях фанаток. Через деякий час, у 2015 році Вадим Олійник прийняв рішення покинути "ДіО.фільми", відповідно дует розпався і кожен з його учасників розпочав свій сольний шлях. І поки Дантес одружувався з Надею Дорофєєвою і пробував себе в ролі телеведучого, на якийсь час забивши на музику, Вадим Олійник створив сольний проект Oleynik.

Сольний артист Oleynik

У грудні 2016 року Вадим Олійник випустив кліп на сольну пісню "Остановись", в якому знялася фіналістка шоу "Супер-модель по-українськи" Дар’я Майстренко. У тому ж 2016 Oleynik був номінований на премію M1 Music Awards, як "Прорив року". Проте надто великої популярності сольна пісня артиста не набула. У березні 2017 року музикант запрем’єрив ще один трек "Зажигать молодым", у кліпі на який знялася популярна актриса Катя Кузнєцова. 2 травня 2017 року Oleynik також представив сольний альбом.

Вадим Олійник. Кадр із кліпу "Запалювати молодим"

З новою силою про Вадима Олійника заговорили у 2021 році після його яскравої появи в "Лізі Сміху". Артист став зірковим гостем у номері команди "В активному пошуку". Гумористи дуже весело та іронічно обіграли долю Вадима Олійника.

Вадим Олійник зараз – як виглядає і чим займається

Мало хто знає, що у житті Вадима Олійника була не лише музика, а й інші захоплення. Так, його спокуслива зовнішність і гарна статура привели його у світ моди. 2015 року артист став обличчям українського бренду одягу PODOLYAN. А у березні 2016 року він навіть дебютував у ролі моделі та відкривав показ бренду в рамках Українського тижня моди.

Вадим Олійник. Фото: https://www.instagram.com/podolyanbrand/

Крім того, артист займається футболом — він із 2011 року є учасником ФК "Маестро" (це збірна шоу-бізнесу). Крім того, Вадим Олійник обіймає посаду помічника тренера в іспанській академії футболу та активно допомагає молодим спортсменам.

Під час війни Вадим Олійник знову набирає популярності, хоча, як зізнався в одному з інтерв’ю, поки що поставив на паузу музичну кар’єру. Зараз він став частим гостем у різних YouTube-проектах та шоу, проводить час у блогерській тусовці. Також він разом із футбольною командою бере участь у благодійних матчах, у яких збирають гроші на підтримку ЗСУ. Крім того, виконавець активно розвиває свій блог у Instagram, де має вже понад 65 тисяч підписників.

Так Вадим Олійник виглядає зараз. Фото: https://www.instagram.com/oleynikvadim/

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник переможець "Фабрики зірок-3" красень Стас Шурінс. Що він каже війні в Україні.