У коротких шортах і смішній футболці: Беллу Хадід зловили папараці у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
570
Белла Хадід під час прогулянки сфотографували на вулиці
Белла Хадід під час прогулянки сфотографували на вулиці. Фото Getty Images

Зірка навіть з простих речей створила стильний образ

Американська супермодель Белла Хадід, яка часто з’являється на публіці у відвертих вбраннях, вразила вмінням створювати стильні образи і в повсякденному житті. Зірку зловили папараці у Нью-Йорку у звичайній футболці та шортах.

Так, Белла Хадід прогулювалася вулицями мегаполіса у понеділок, 15 липня. Її помітили у компанії Джозефа Торнтона-Аллана. Для прогулянки модель обрала простий, але стильний образ.

Белла Хадід відома своєю здатністю створювати стильні образи навіть у повсякденному житті. Її вибір білого верху, коротких шортів і дових чоботів з гострим носком цього разу підтвердив її статус ікони стилю. Білу футболку з простим кроєм та цікавим принтом у вигляді оленя, яка виглядала елегантно і водночас невимушено, модель доповнила кількома аксесуарами.

Белла Хадід
Фото: Getty Images
Белла Хадід
Фото: Getty Images

Короткі джинсові шорти додавали образу грайливості та свободи. Вони підкреслювали стрункі ноги моделі. А довгі ковбойські чоботи стали родзинкою модного образа. Сонцезахисні окуляри в стилі ретро, велика трендова сумка і акцентні прикраси доповнювали лук зірки, додаючи нотки ретро.

Белла Хадід
Фото: Getty Images
Белла Хадід
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірка "Бріджертонів" Нікола Кохлан засвітила декольте на Вімблдоні. Акторка була усміхненою, сміливо позувала на камери і мала розкішний вигляд.