Розлучилася за день до смерті: чому покійна Шеннен Доерті поспішала розірвати шлюб із чоловіком

Читать на русском
Автор
1116
Шеннен Доерті розлучилася за день до смерті Новина оновлена 16 липня 2024, 19:46
Шеннен Доерті розлучилася за день до смерті. Фото Фото Getty Images

У законному шлюбі актриса прожила 14 років

Американська актриса Шеннен Доерті, яка здобула величезну популярність завдяки серіалам "Беверлі-Хіллз, 90210" та "Зачаровані" померла від раку. Але за день до смерті вона встигла завершити важливу справу.

У матеріалі E! News повідомляється, що знаменитість у п’ятницю, 12 липня, подала заяву про завершення шлюборозлучного процесу зі своїм третім чоловіком Куртом Ісварієнком. Цим документом вона підтвердила відмову від аліментів та судового процесу. Наступного дня чоловік його підписав і незабаром актриса померла.

Шеннен Доерті розлучилася з чоловіком за день до смерті

У законному шлюбі з Куртом Ісварієнком зірка "Зачарованих" прожила 14 років, дітей у них не було. Останнім часом стосунки між колишніми коханими були напруженими. У ЗМІ повідомляли про те, що актриса якнайшвидше намагалася розірвати шлюб, зазначаючи, що Курт затягує цей процес і чекає на її смерть, щоб не платити значних аліментів.

Пара розлучилася після того, як Шеннен, напередодні складної операції, дізналася, що чоловік їй зраджує. А через деякий час стало відомо, що благовірний активно витрачав гроші із сімейного бюджету, але тільки не на те, щоб якось прикрасити життя своєї онкохворої дружини. Чоловік, навпаки, відмовлявся оплачувати її лікування, воно, на його думку, було надто дорогим.

Що відомо про сімейне життя Шеннен Доерті

Американська актриса була одружена три рази. У 1993 році вона стала дружиною актора Ешлі Хемілтона, але їхній шлюб тривав лише рік. У 2002 році Шеннен знову пішла під вінець, її обранцем став гравець у покер Рік Саломон, але їхні стосунки також тривали лише рік, потім пара розлучилася. А у 2011 році зірка "Зачарованих" зустріла фотографа Курта Ісварієнка.

Вони одружилися в Малібу, і як зазначала Доерті, Курт став її "половинкою". Коли актриса дізналася про своє захворювання, чоловік завжди був поряд і підтримував її. Знаменитість в одному з інтерв’ю розповідала про те, що рак згуртував їх і вони стали значно цінувати один одного.

Шеннен Доерті та Курт Ісварієнко
Фото: Getty Images

Але у квітні 2023 року актриса подала на розлучення, дізнавшись про зраду, яку пробачити не змогла. Вона заявляла про те, що її серце вільне і що вона не проти знову пізнати кохання.

"Телеграф" писав раніше, що актриса Шеннен Доерті спланувала власний похорон. Знаменитість захотіла, щоб її порох частково розвіяли.