Шеннен Догерті спланувала власні похорони: кремацією не обійдеться

Читать на русском
Автор
3422
Акторка все спланувала завчасно Новина оновлена 14 липня 2024, 20:48
Акторка все спланувала завчасно. Фото Фото Getty Images

Її побажання можуть неприємно вразити

Відома американська акторка, зірка серіалів "Беверлі-Гіллз, 90210" і "Усі жінки ― відьми" Шеннен Догерті померла від онкології у суботу, 13 липня. Вона знала про те, що помирає, тому завчасно склала заповіт та спланувала власні похорони.

У своєму подкасті селебріті розповіла про власні бажання та доручила їх виконання своєму другу Крісу Кортаццо. "Телеграф" нагадає, як акторка бачила свої похорони, деякі з її бажань можуть неприємно здивувати фанатів.

Шеннен Догерті хотіла, щоб її кремували

Це бажання не викликає запитань. Багато людей обирають кремацію, а не традиційне поховання тіла у землю. Проте дивують інші бажання померлої акторки.

У власному подкасті під назвою "Будемо відверті з Шеннен Догерті" вона розповіла, що хоче аби її прах лише частково розвіяли. Іншу частину вона б хотіла змішати з останками тата та собаки, а ще зробити прикраси.

Зірка зізналась, що з праху власного батька зробила прикрасу та носила її на шиї. Але в певний момент вона відмовилась від неї. Її стали переслідувати жахіття, тому вона припинила носити цю прикрасу.

Не похорони, а вечірка вдома

Акторка хотіла, щоб церемонія прощання з нею була схожа на вечірку чи свято. Вона не хотіла сліз через власну смерть.

Шеннен Догерті у тому ж подкасті назвала і місце проведення прощання. Акторка хотіла, щоб люди прийшли до неї додому.

Кому б акторка не рада була на похоронах

Селебріті говорила, що не хотіла б, аби на прощання з нею прийшли люди, які б того не хотіли. За її словами, деякі знайомі можуть прийти просто тому, що так ніби правильно. А насправді вони б того не хотіли.

Шеннен Догерті зізнавалась, що у неї довгий список імен, кого б вона не хотіла бачити на похоронах. Проте вона їх не назвала.

Нагадаємо, що акторка померла після довготривалої боротьби з раком. Ще у 2015 році вона заявила про наявність онкології молочної залози. Їй вдалось досягти ремісії, та хвороба не відступила. У 2020 році зірка дізналась, що рак повернувся. Щобільше, це була остання стадія. Метастази дістались до кісток та мозку.

"Телеграф" раніше писав про останні виходи на публіку Догерті. Перед смертю вона змінилась до невпізнаваності.