Станете королевою пляжу: модель Ельза Хоск показала трендовий купальник цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Ельза Хоск показала модний купальник
Ельза Хоск показала модний купальник. Фото Getty Images

Знаменитість вдало підкреслила пляжний look аксесуаром

Якщо вам хочеться виглядати завжди стильно та красиво, навіть на пляжі, тоді необхідно стежити за модними тенденціями та знати, які купальники зараз у тренді. Один із популярних фасонів продемонструвала модель Ельза Хоск.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість показала яскравий пляжний look, який хочеться повторити. Модель обрала рожевий колір купальника, який ідеально підкреслив її засмагу.

Ельза Хоск показала трендовий купальник літа 2024

Модель засвітила купальник із блискучої тканини, який складався з класичного бра на зав’язках та бікіні. Такий фасон підходить для різних типів фігури завдяки можливості регулювати зав’язки за обсягом і формою, що дозволяє кожній жінці підібрати оптимальну посадку, щоб забезпечити собі комфорт.

Ельза Хоск
Ельза Хоск у купальнику

Рожевий колір купальника є одним із ключових трендів цього сезону завдяки своїй універсальності та жіночності. Цей відтінок підходить практично будь-якому типу шкіри, надаючи образу свіжості та ніжності.

Ельза Хоск
Стильний купальник на літо 2024 року.

Модель Ельза Хоск свій пляжний look доповнила бейсболкою рожевого відтінку від бренду Ralph Lauren та комбінезоном. Вона була схожа на Барбі. Образ знаменитості вийшов жіночним та ніжним.

Ельза Хоск
Модні купальники на літо 2024

"Телеграф" повідомляв раніше, що модель Ельза Хоск, "ангел" Victoria’s Secret показала, з чим цього літа носити штани палаццо. Зірка продемонструвала стильний образ.