"До цього неможливо звикнути": Єфросиніна назвала найголовніший біль українок під час війни (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 07:51

Зірка зазначила, що про це не хочеться ні писати, ні говорити

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка розчулила спільним фото з усією родиною у свій день народження, розповіла, по кому найбільше скучила під час війни в Україні.

У сторіс Інстаграму 45-річна зірка поцікавилася у своїх підписниць, чого їм не вистачає зараз на фізичному рівні. Більшість фоловерів відписали, що вони дуже сумують за своїми чоловіками — за обіймами рідної людини та спільними подорожами. Поділилася своїм болем і шоувумен, чоловік якої, Тимур Хромаєв, наразі боронить державу від російських загарбників.

"Це мій перманентний стан вже третій рік, незважаючи на те, що ми маємо змогу бачитися… До цього стану неможливо звикнути. Про нього не хочеться ні писати, ні говорити, ні ділитися. Бо жінок, які його сьогодні переживають в Україні, так багато, що, здається, він просто у повітрі", — написала Єфросиніна.

Також телеведуча виклала чорно-білі світлини з зі своїм коханим.

Нагадаємо, що зірка одружена вже понад 20 років з українським бізнесменом, а наразі військовослужбовцем Тимуром Хромаєвим. Подружжя виховує двох дітей: 20-річну дочку Нану та сина Олександра.

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв відреагували на чутки про своє розставання. Ведуча зазначила, що в це повірило чимало людей і навіть в її близькому оточенні.