Королеві Каміллі — 77: добірка чарівних образів дружини Чарльза III у її улюбленому квітковому принті (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 15:17

4 улюбленці з гардероба коханої дружини короля Британії Чарльза III

Сьогодні королеві-консорту Каміллі виповнюється 77 років. Саме цього дня, 17 липня, дружина короля Великої Британії Чарльза III святкує свій день народження! Знаменитість може похвалитися елегантним почуттям стилю і кожен її вихід у світ завжди помічений зірковими стилістами. Вона залишається шанувальницею британських дизайнерів Anna Valentine та Fiona Clare.

Стиль Камілли значно змінився після того, як вона стала королевою. Її вбрання тепер відрізняються більшою вишуканістю та ідеально підібраною колірною палітрою. Особливо улюбленими вбраннями королеви-консорта вважаються сукні з квітковим принтом. У них Камілла неодноразово з’являлася під час виконання королівських обов’язків.

"Телеграф" зробив добірку з чотирьох найкращих аутфітів дружини Чарльза III. У них 77-річна монарша особа виглядає особливо витончено та чарівно.

11 липня Камілла прибула до початкової школи, яка знаходиться в англійському містечку Чіппенхемі. На захід королева приїхала у зеленій сукні довжини міді, прикрашеній білими вкрапленнями у формі квіткових пелюсток.

Фото: Getty Images

9 липня дружина Чарльза III обрала вбрання одного зі своїх улюблених англійських дизайнерів Fiona Clare для святкування 30-річчя благодійної організації National Literacy Trust ("Національний фонд грамотності"). Наряд з довгими рукавами мав темно-синій базовий колір, прикрашений зеленим листям та кремовими квітами.

В якості взуття Камілла обрала замшеві туфлі-човники від Eliot Zed. На додаток до цього вона одягла прикраси від Kiki McDonough та Van Cleef & Arpels.

Фото: Getty Images

2 липня Камілла відвідала у шотландському Единбурзі свято на честь тих, хто сприяє поширенню грамотності. Для цієї зустрічі королева одягла яскраву білу сукню з принтом із червоних та синіх квіток, які були поєднання намальованими стеблами.

Фото: Getty Images

У тій самій сукні 15 травня Камілла з’явилася на службі, присвяченій Ордену Британської імперії. Щоправда, тоді дружина короля Чарльза III сховала її під мантією.

Фото: Getty Images

У травні Камілла також з’явилася на публіці у сукні з блакитними квітковими вкрапленнями. Вбрання — прямого крою та з укороченими рукавами, що підкреслили витончені руки королеви.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що 15 червня вся королівська британська знать взяла участь у щорічному військовому параді Trooping the Color. Там Камілла була присутня в блідо-зеленій шовковій сукні та пальті від дизайнера Anna Valentine та капелюсі королівського дизайнера Філіпа Трейсі.