"Виходжу з голодування": як змінилася фігура Наталії Могилевської під час суворої дієти (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 15:09

Артистка оголосила собі виклик і захотіла змінитись до дня народження

Відома 48-річна українська співачка Наталія Могилевська, про співпрацю з якою розповів нещодавно продюсер Вадим Лисиця, активно зайнялася зовнішнім виглядом. Артистка взяла участь у марафоні схуднення та поділилася першими результатами.

На своїй сторінці в Instagram співачка розповіла, що дотримується суворої дієти, вказавши фолловерам на те, що перш ніж наслідувати її приклад, необхідно проконсультуватися зі спеціалістами та пройти обстеження. Також Могилевська займається у спортзалі.

Могилевська розповіла про своє схуднення

Артистка на початку липня зізналася, що останній рік активно працювала та поєднувала материнство з творчою діяльністю, забувши про вихідні та відпочинок. Це негативно позначилося на її організмі та фігурі, бо вона додала п’ять кілограмів. Могилевська заявила, що кинула собі виклик та оголосила про марафон "Богиня до дня народження".

Українська співачка вирішила підкоригувати фігуру до 2 серпня і розпочала з тижневого голодування за книгою Марви Оганян. За такою системою зірка запланувала скинути кілька кілограмів і позбавитися від набряків.

Як змінилася фігура Наталії Могилевської

Могилевська розповіла, що за перший день свого марафону схудла на 1,5 кілограма, хоча наступного дня набрала + 100 грамів. Попри те, що вживала лише 2,5 літра трав і нічого більше.

Як зараз виглядає Наталія Могілевська

Майже через два тижні співачка зазначила, що перестала приймати трави й виходить з голодування. За її словами, така система прискорює метаболізм та очищує організм. Їй за цей час вдалося скинути 2,3 кілограма, результатом артистка задоволена, але зізналася, що чекала на більше. Нині вона переходить на вживання соків.

Могилевська розповіла про своє схуднення

Зазначимо, що знаменитість періодично веде боротьбу із зайвою вагою. У 2014 році вона сильно погладшала, але завдяки проєкту "Танці з зірками" у 2017 році вона повернулася в колишню форму. За кілька років артистка знову додала у вазі, але активно з нею боролася за допомогою правильного харчування.

Як вигладала Могилевська у 2014 році
Як змінилася фигура Наталії Могилевської

Зараз знаменитість намагається не сильно запускати свою вагу, тому віддає перевагу активному способу життя. Могилевська вирішила підкоригувати фігуру, оскільки запланувала найближчим часом багато прем’єр та важливих подій для шанувальників, тож хоче бути у формі. Нині постать знаменитості виглядає так.

Фігура Наталії Могілевської

"Телеграф" писав раніше, що 45-річна Ольга Полякова засвітила струнке тіло у купальнику. Відомість показала стильний літній look.