Зірка "Одного разу під Полтавою" сильно травмувалася на відпочинку: момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
Акторка зараз у відпустці в Хорватії Новина оновлена 17 липня 2024, 16:06
Акторка зараз у відпустці в Хорватії. Фото Колаж Телеграфу

Акторка поділилася фото рентгену руки

Українська акторка Анна Саліванчук, яка нещодавно засвітила сідниці на відео, серйозно травмувала руку і грудну клітину під час зйомки відео на березі моря. Актриса поділилася, що її мучили сильні болі, через які вона не спала цілу ніч.

Цією не радісною новиною акторка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Акторка також розповіла, що для того, щоб зробити рентген, їй довелося їхати в іншу країну — Словенію, бо в Умазі (місто в Хорватії), де вона відпочиває, рентгену немає.

Так, зараз Анна Саліванчук перебуває у відпустці в Хорватії. Акторка вирішила зняти естетичне відео на фоні заходу сонця і випадково перечипалася за каміння і впала. В результаті — пошкодила руку і грудну клітину. На щастя, перелому немає і акторці наклали гіпсовий фіксатор на 7 днів.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

"Слава Богу- що обійшлось все просто гіпсом на 7 днів, без переломів, всі кістки цілі. Дуже сильний вивих та розтяг правої руки та грудної клітини", — ділиться в дописі акторка.

Також Анна Саліванчук додала, що проблеми зі здоров’я часто трапляються у її сім’ї. "Зі мною та моїми синами часто щось трапляється. Видаляли кісти, операція на шиї, втрата зору, милиці, зламаний ніс, діти постійно хворіють, Глібу зашивали підборіддя, голову, око, коліно. Це ще я не показую хвороби батьків", — розповіла актриса.

Раніше "Телеграф" розповідав, що серйозно травмувала палець дружина Віктора Павліка. Катерина Павлік пожалілася на адський біль.