"Помолодшала на 20 років": Ірина Білик вразила новими фото з яскравим мейкапом

Читать на русском
Автор
Ірина Білик не боїться експерементувати Новина оновлена 18 липня 2024, 09:05
Ірина Білик не боїться експерементувати. Фото instagram.com/bilyk_iryna

54-річна зірка показала сміливий образ

Українська виконавиця та композиторка Ірина Білик, над якою нещодавно пожартувала Ольга Сумська, вразила своїх шанувальників новим стильним образом. Зірка вітчизняного шоубізнесу, якій у квітні цього року виповнилося 54 роки, за допомогою крутого макіяжу помолодшала в рази.

Білик виставила у соцмережі Інстаграм фотографії, на яких артистка позує в зеленому береті та плащі в тон, з під якого виглядає сорочка в клітинку з червоною плямою. ЇЇ мейкап вийшов дуже яскравим, не без участі українського зіркового візажиста Єгора Андрюшина.

Експерт зміг омолодити 54-річну співачку на декілька десятиліть. Це зазначили у коментарях до фото підписники Ірини Білик, яких на офіційній сторінці зірки налічується понад як півмільйона.

ірина білик

"Крутий образ", "У Єгора золоті руки. З цим мейком Іра помолодшала на 20 років", "Яка краса", "Помітно помолодшали!", — написали користувачі соцмережі.

ірина білик

Нагадаємо, що Ірина Білик має двох дітей. Раніше "Телеграф" розповідав, як подорослішав старший син Ірини Білик, який вигляд має зараз Гліб Оверчук та чим він займається у своєму житті.