Знала ще до "Холостяка": переможниця "МастерШефу" зізналася у симпатії до "Терена" і відповіла, чи взяла участь у новому сезоні шоу

Читать на русском
Автор
Аліна Бурик зацікавилася Олександром "Тереном" Будько Новина оновлена 18 липня 2024, 08:16
Аліна Бурик зацікавилася Олександром "Тереном" Будько. Фото instagram.com

Аліна Бурик заінтригувала українців щодо своєї участі у новому сезоні романтичного реаліті-шоу

Український кулінар та переможниця 13 сезону проєкту "МастерШеф" Аліна Бурик розповіла про свою симпатію до нового головного героя романтичного шоу "Холостяк", ветерана, учасника Invictus Games та блогера Олександра Будька, більш відомим з позивним "Терен".

24-річна дівчина в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк зізналася, що в неї була симпатія до військового ще до того, як він взяв участь у популярному реаліті. За її словами, вона мріє познайомитись з Олександром особисто.

"Я була підписана на Олександра ще до того, як він став Холостяком, купувала його книгу, читала, захоплювалась, спостерігала за ним. Як на мене, він просто надзвичайна людина. Я навіть писала йому про те, що дуже сподіваюсь, що він все-таки знайде ту саму", — розповіла Аліна.

Однак кулінар не дала прямої відповіді на питання ведучої про те, чи подала вона заявку на участь у новому сезоні, залишивши українцям інтригу. "Отак одразу розкрити всі карти? Дуже багато про це питають, направду. Всі знайомі навколо: "То коли йдеш?", — відповіла дівчина.

Нагадаємо, що зйомки нового сезону "Холостяка" з Олександром "Тереном" вже почалися. Відомо, що творці популярного проєкту вже відзняли вечірку-знайомство.

Олександр Будько став на захист України після початку повномасштабного вторгнення РФ. Вступаючи у бій на Ізюмському напрямку хлопець втратив ноги. Після цього "Терен" проходив тривалу реабілітацію та став на протези.

У "Холостяку" Олександр прагне показати, що будь-яка людина може досягти своєї мети, незалежно від статусу, та жити повноцінним та цікавим життям, не дивлячись на інвалідність. Він щиро захоплюється українками і дуже сподівається знайти своє кохання на шоу.