Молодша за російську "мачуху" на три роки: як зараз виглядають дочка і син Джонні Деппа (фото)

Читать на русском
Автор
Джонні Депп зустрічається з росіянкою Юлією Власовою Новина оновлена 18 липня 2024, 12:29
Джонні Депп зустрічається з росіянкою Юлією Власовою. Фото Колаж Getty Images/instagram.com - johnnydeppchile2023/lilyrose_depp

Росіянка Юлія Власова є ровесницею дочки знаменитого актора

Американський актор Джонні Депп у 61 рік ще може поборотися за статус найпривабливішого чоловіка Голлівуду. Після скандального розлучення з Ембер Херд, зірці "Піратів Карибського моря" приписували романи з дівчатами, набагато молодшими за нього самого. Проте саме Юлія Власова, уродженка російського Єкатеринбурга, погіршила репутацію Джонні Деппа в Україні.

28-річну білявку із ветераном американської кіноіндустрії "застукали" у Чехії кілька днів тому. Юлія Власова — російський косметолог та модель, пише dailymail.

Різниця у 33 роки не бентежить Джонні, проте його шанувальники почали порівнювати Юлію з його дочкою – 25-річною Лілі-Роуз. "Телеграф" розповідає, як сьогодні виглядають підрослі та єдині діти, які з'явилися у шлюбі актора з французькою актрисою Ванессою Параді.

Джонні Депп Юлія Власова
Джонні Депп та Юлія Власова у Чехії. Фото: instagram.com/johnnydeppchile2023

Лілі-Роуз Депп

Дівчина — старша дитина колишнього зіркового подружжя. Вона вже здобула славу як модель та актриса, на рахунку якої роботи у фільмах "Планетаріум", "Король Англії", "Покоління Вояджер" та гучний серіал "Ідол".

Лілі-Роуз Депп активно використовує свою популярність, шокуючи публіку та привертаючи увагу папараці. Особливо нарікають знаменитості за надмірну худорлявість.

лілі-роуз депп
Фото: Getty Images

Зараз дівчина перебуває у стосунках із 26-річною музиканткою 070 Shake (Даніель Бальбуена). У минулому Лілі-Роуз була у стосунках кілька років із моделлю Ешем Стайместом, їй також приписували роман із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе.

лілі-роуз депп 070 Shake Даніель Бальбуена
Фото: Getty Images
лілі-роуз депп
Фото: instagram.com/lilyrose_depp
лілі-роуз депп
Фото: instagram.com/lilyrose_depp
лілі-роуз депп
Фото: instagram.com/lilyrose_depp

Джек Депп

Джеку Крістоферу Деппу 22 роки. Він не відвідує світських заходів і не веде соціальних мереж. Відомо, що хлопець грає у власному гурті та дуже добре малює, мріє стати художником.

Джек Депп
Фото: instagram.com
Джек Депп
Фото: instagram.com/lilyrose_depp

Раніше ми детальніше розповідали про росіянку Юлію Власову. "Телеграф" вирішив з’ясувати, хто вона та як виглядає.