Влітку тільки так: Ліда Лі показала ідеальну стрижку, щоб врятуватися від спеки (відео)

Читать на русском
Автор
Ліда Лі кардинально змінила імідж Новина оновлена 18 липня 2024, 12:13
Ліда Лі кардинально змінила імідж. Фото https://www.instagram.com/lidalee_official/

Ідеальна стрижка на літо від співачки Ліди Лі

Популярна українська співачка Ліда Лі, яка взимку на деякий час зникла з публічного простору, а потім повернулася в оновленому образі, показала, як рятується від спеки. Співачка опублікувала кумедне відео, на якому вона танцює у сукні під дощем. Однак, це не єдиний спосіб освіжитися у спеку.

У своєму новому амплуа Ліда Лі постала з ідеальною для спекотного літа стрижкою піксі. У 2024 році ця стрижка стала справжнім трендом серед модниць. Серед головних її переваг — легкість укладки, універсальність і що найважливіше — з такою стрижкою не буде спекотно навіть у 40+.

Ліда Лі стрижка
Ліда Лі зі стрижкою піксі

До речі, у новому ролику Ліда Лі продемонструвала, що для стрижки піксі не страшний навіть дощ. Укладку не псує ні спека, ні краплі з неба, вона добре лежить і підкреслює образ навіть у вологому вигляді.

Модницям, які втомилися від спеки, але хочуть виглядати стильно, точно потрібно придивитися до образу Ліди Лі і можливо зробити собі стрижку піксі або як її називають в народі "під хлопчика". З таким коротким волоссям вам буде легше переносити літню спеку і не переживати за зачіску, якщо потрапите під дощ.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Надя Дорофєєва показала стильну літню цибулю, яку може повторити кожна. Для спеки ідеально.