Виїхав з України та одружився з моделлю: де зараз зірка серіалу "Школа" Олександр Петренко і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 15:20

Актор до початку війни виїхав за кордон

Український 29-річний актор Олександр Петренко, який здобув велику популярність завдяки серіалу "Школа", в якому він зіграв Пашу Самойлова, зараз мешкає за кордоном. Зі своєю багатотисячною аудиторією він періодично ділиться кадрами з особистого життя.

"Телеграф" дізнався, де саме живе актор, що у нього на особистому фронті й чи говорить про війну в Україні. Олександр виїхав із нашої країни у лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгнення РФ.

Де зараз зірка серіалу "Школа" Олександр Петренко

Український актор після закінчення серіалу "Школа" вирішив кардинально змінити своє життя та переїхав до США. Судячи з фотографій в Instagram Олександр продовжує займатися модельним бізнесом. За його життям у соціальній мережі стежить 278 тисяч підписників, із якими він ділиться яскравими кадрами, демонструючи підкачане тіло.

Відомо, що Петренко проживає у Лос-Анджелесі зі своєю дружиною Ангеліною Пірцхалаві, яка працює у модельному бізнесі. Одружилися вони у січні 2021 року. До цього актор перебував у стосунках із колегою по серіалу "Школа" Лізою Василенко, але пара оголосила про своє розставання.

Що говорить Олександр Петренко про війну в Україні

Актор, який народився у Переяславі (Київська область) виїхала з України у лютому 2022 року, перед повномасштабною війною. На своїй сторінці в Instagram зірка серіалу "Школа" 24 лютого опублікувала пост, в якому звернувся до російських підписників, заявивши, що українці хочуть миру, хочуть дружити та розвивати разом культуру, сподіваючись достукатися до росіян, щоб вони не підтримували злочинний режим Путіна.

Після війни він почав підписувати свої публікації лише українською та англійською мовами, судячи з постів у соціальній мережі, Олександр популяризує збори на потреби українських бійців та ділиться правдою про злочини, які творять російські солдати в Україні.

"Телеграф" писав раніше, що зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко заінтригувала передплатників новою фотографією. Актриса засвітила обручку на безіменному пальці.