Джолі не влаштовувала? Як виглядає обраниця, заради якої Бред Пітт почав митися частіше (фото)

Читать на русском
Автор
Бред Пітт позбавився неприємної звички заради нової дівчини Новина оновлена 18 липня 2024, 16:34
Бред Пітт позбавився неприємної звички заради нової дівчини. Фото Фото Getty Images

Друзі актора поділилися подробицями його стосунків із молодою обраницею

Популярний актор, зірка фільму "Бійцівський клуб" Бред Пітт, якого вважають секс-символом Голлівуду, після скандального розлучення з Анджеліною Джолі завів нові стосунки. Заради молодої обраниці актор змінив деякі свої звички.

У матеріалі In Touch Weekly розповіли подробиці нового роману актора, якими поділились його друзі. Зі слів інсайдерів, кохана Інес де Рамон позитивно впливає на знаменитість.

Як виглядає нова дівчина Бреда Пітта і як він заради неї змінився

Після тривалого розлучення з актрисою Анджеліною Джолі, зірка "Бійцівського клубу" довгий час не міг прийти до тями. Йому приписували романи з багатьма дівчатами, але це були лише плітки, які актор ніяк не підтверджував. Але все змінилося, коли Бред Пітт зустрів дизайнера прикрас Інес де Рамон.

Бред Пітт та Інес де Рамон
Фото: Getty Images

Дівчина, з якою, за словами інсайдерів, актор живе разом і будує довгострокові плани на життя, змінила його звички в особистій гігієні. Друзі Пітта зазначили, що якщо раніше він був досить апатичний у тому, що стосується прийняття душу, то зараз став приємніше пахнути й краще стежить за зовнішнім виглядом.

Нова кохана актора Інес де Рамон молодша за нього на 27 років, але це не заважає їм будувати стосунки. Як зазначають у ЗМІ, Пітта не бентежить різниця у віці, йому дуже подобається Інес і він вважає її чудовою.

Бред Пітт та Інес де Рамон
Фото: Getty Images

Що відомо про нову кохану Бреда Пітта

Інес де Рамон працює кілька років у компанії Anita Ko Jewelry віце-президентом. Також, судячи з профілю в LinkedIn, вона є сертифікованим тренером зі здоров’я і має ліцензію на практику від Інституту інтегративного харчування у 2019 році.

Інес де Рамон
Дівчина Бреда Пітта Інес де Рамон

Кохана голлівудського актора знає п’ять мов. Раніше вона була одружена з зіркою серіалу "Щоденники вампіра" Полом Веслі. Вони розлучилися після трьох років шлюбу.

"Телеграф" писав раніше, як зараз виглядають діти голлівудського актора Джонні Деппа. Також ми дізналися про його дівчину, російську модель Юлію Власову.