Співала російською і не свої пісні: Слава Камінська засвітилася з екс-дружиною "наркобарона" Чернецького Вороновою (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Слава Камінська "злигалася" з Інною Вороновою в Іспанії Новина оновлена 18 липня 2024, 17:47
Слава Камінська "злигалася" з Інною Вороновою в Іспанії. Фото Колаж "Телеграф"

Схоже, Камінська розважала гостей на весіллі Воронової

Колишня дружина київського "наркобарона" Юрія Чернецького блогерка та співачка Інна Воронова, яка нещодавно з’явилася в Іспанії з новим коханцем, схоже, вже зіграла з ним весілля. У своєму Instagram дівчина публікувала фото та відео з коханим, які дуже нагадують весільні. А на руках парочки були помітні обручки.

Судячи з відео у сторіс Інни Воронової, гостею на її весіллі у Тенеріфе стала співачка Слава Камінська. Вони навіть заспівали дуетом для гостей свята. Щоправда, співали вони російську пісню російського композитора та виконавця Максима Фадєєва "Танцы на стеклах".

І якщо Воронова була в довгій білій сукні з блискітками, то Камінська прийшла на торжество в яскравій червоній сукні. Вони виступали у залі з білими декораціями та білими повітряними кульками навколо. Схоже, Воронова справді відсвяткувала весілля зі своїм коханим Євгеном в Іспанії.

Нагадаємо, Інна Воронова, яка називає себе співачкою, раніше була дружиною київського наркодилера Юрія Чернецького. Дівчина навіть збирала донати на заставу для чоловіка, коли його заарештували. Також вона оскандалилася тим, що знімала та публікувала в мережі роботу ППО у Києві. За це їй навіть дали умовний термін і змусили вибачатись на камеру. Однак після цього дівчина змогла виїхати за кордон — вона встигла пожити в ОАЕ, а тепер переселилася до Іспанії. І судячи з кадрів у соцмережі, вже знайшла нового чоловіка, з яким будує своє лакшері-життя.

Інна Воронова

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна екс-прикордонниця Плантовська хизнулася лакшері-відпочинком у Туреччині. І це на тлі трагічних подій в Україні.