Досі мовчить про війну в Україні? Коли Олег Винник востаннє виходив на зв’язок та що говорив (фото)

Читать на русском
Автор
Олег Винник колись був суперзіркою в Україні, але з початку війни втік за кордон Новина оновлена 19 липня 2024, 16:00
Олег Винник колись був суперзіркою в Україні, але з початку війни втік за кордон. Фото Колаж "Телеграф"

Вовчиці вже змирилися, що Олег Винник зник із радарів

Колись Олег Винник збирав стадіони по всій Україні та мав цілу армію фанаток-вовчиць, даючи по 150 концертів на рік. Проте з початку повномасштабної війни артист втік із України до Німеччини та востаннє виходив на зв’язок близько року тому.

"Телеграф" вирішив згадати останнє інтерв’ю Винника, після якого він більше не з’являвся у публічному просторі та не виходив на зв’язок у соцмережах.

Олег Винник – кар’єра в Україні

Свого часу Олег Винник став справжньою зіркою. У 2011 році він з’явився ніби з нізвідки і одразу почав збирати величезні зали та юрби фанаток. Його називали "українським Стасом Михайловим", а його шанувальниці іменували себе вовчицями — це відсилка до однієї з найхітовіших пісень артиста "Вовчиця".

Згодом Олег Винник став частим гостем на телешоу та талант-шоу, його часто запрошували в ефіри, а шанувальниці щиро ним захоплювалися. І це не дивно — гарний, статний, можливо навіть холостий. Він став справжнім улюбленцем жінок та міцно зайняв свою нішу в українському шоу-бізнесі.

Олег Винник

Винник втік одразу після початку війни

Як виявилося, любов до України була не такою сильною та справжньою, як проголошував Винник. У лютому 2022 року артист втік до Німеччини, щойно почалися бойові дії в Україні. Спочатку він намагався у соцмережах заявити про свою проукраїнську позицію, проте незабаром стало відомо, що його сторінку в Instagram, де було близько мільйона підписників, зламали та вкрали. А потім з’явилася нова, проте, незрозуміло, чи справді вона належить Виннику чи її ведуть фанати. Однак і ця сторінка вже близько року пустує.

Олег Винник втік

Перше та останнє інтерв’ю Винника

Через рік війни в Україні (у червні 2023 року) Олег Винник дав перше і поки що останнє велике інтерв’ю на ютюб-каналі КРП. У ньому він розповів, куди поїхав із України і чому змушений був це зробити. За словами виконавця, він має серйозні проблеми зі здоров’ям і він за кордоном на лікуванні. Виїхав він у лютому 2022 року до Берліна, де у нього, за чутками, є квартира та студія звукозапису. Схоже, весь цей час він живе в Німеччині, де є резидентом, і не збирається повертатися в Україну. Також Винник тоді відповів на запитання, чому він не на фронті: "Дуже просто. У мене свій фронт".

Після цього інтерв’ю рік тому Олег Винник більше не з’являвся у медійному просторі. Швидше за все він продовжує жити в Німеччині і не з’являється в Україні. Усі записи на сторінках з його ім’ям у соцмережах виходили у 2022-2023 році, після цього артист мовчить про Україну та про себе.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олег Винник засвітився на фото з фанаткою. Як виглядає артист, втікши з України та живучи в Німеччині.