"Бережіть здоров’я і не затягуйте": зірка "Папіка" опинилася в лікарні під крапельницею

Читать на русском
Автор
Дар’я Петрожицька потрапила до лікарні Новина оновлена 20 липня 2024, 17:37
Дар’я Петрожицька потрапила до лікарні. Фото https://www.instagram.com/petrozhitskaya/

Знаменитість закликала підписників берегти своє здоров’я

Українська 33-річна актриса Дар’я Петрожицька, яка набула великої популярності завдяки серіалу "Папік", розповіла про проблеми зі здоров’ям. Знаменитість не стала розкривати подробиці, але порадила своїм підписнкиам вчасно звертатися за медичною допомогою.

На своїй сторінці в Instagram в stories Дар’я опублікувала фотографію, на якій видно крапельницю. На кадрі вона вказала, що потрапила до лікарні вночі о 02.51.

Зірка "Папіка" згодом записала відеоповідомлення підписникам, в якому розповіла, як почувається. Дар’я зазначила, що її вже виписали з лікарні, вона вдома та її самопочуття покращало.

Дарья Петрожицкая скріншот
Дарія Петрожицька потрапила під крапельницю

Українська актриса не захотіла ділитися подробицями того, що з нею сталося, але закликала свою багатотисячну аудиторію стежити за своїм здоров’ям, не затягувати та вчасно звертатися за медичною допомогою, а не коли в одне місце "клюне півень". Дар’я побажала фолловерам мирного неба та зазначила, що їй треба відпочити.

Дарія Петрожицька
Дарія Петрожицька розповіла про самопочуття

"Телеграф" писав раніше, що українська актриса Катерина Тишкевич показала шрами через сепсис, який призвів її до реанімації. Знаменитість вже 9 років живе із невиліковною хворобою.