Ектор Хіменес-Браво вперше прийняв пологи і показав новонароджену малечу (фото)

Читать на русском
Автор
Ектор Хіменес-Браво розповів, що його собачка народила цуценят Новина оновлена 21 липня 2024, 14:24
Ектор Хіменес-Браво розповів, що його собачка народила цуценят. Фото https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Кулінар поділився радісною новиною

Популярний український шеф-кухар та суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно повідомив про поповнення, вперше прийняв пологи. Шоумен також показав фото новонародженого.

Радісною звісткою про те, що його собачка Лупіта народила цуценят, відомий кулінар поділився на своїй сторінці в Instagram. "Я вперше приймав пологи. Це було зовсім не легко і я дуже сильно хвилювався, боявся зробити щось не так", — поділився Ектор Хіменес-Браво.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Шеф-кухар також показав зворушливе відео і знімки новонароджених цуценят. Ектор Хіменес-Браво також поділився кадрами, на яких він годує малечу. Шоумен розповів, що попри труднощі, "Лупіта дуже стійко трималася".

"Так цікаво спостерігати було за нею, як вона одразу почала облизувати цуценят, як вона їх обнюхувала та підпускала до себе… Зараз вона просто не відходить від них і я теж", — ділиться Ектор Хіменес-Браво.

Підписники у коментарях почали вітати новоспеченого "дідуся" і радіти за нього. Шанувальники милуються цуценятами і розділяють радість разом зі своїм кумиром.

  • "Тепер ви, Ектор, офіційно в декретній відпустці. Вітаю".
  • "Вітаю. Ви тепер дідусь".
  • "Яка милота, прям до сліз".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ектор Хіменес-Браво показав, яким був до популярності. Кулінар поділився, що ще з дитинства допомагав мамі на кухні.