Знову співає: де зараз зірка нульових Lama і що каже про війну в Україні

Читати російською
Автор

Артистка починає все частіше з'являтися в медіапросторі

Українська співачка Lama, яка була неймовірно популярною у 2000-х. ЇЇ пісні швидко ставали хітами, а концерти збирали аншлаги. Однак на початку 2010 року зірка раптово зникла з медіапростору і припинила музичну кар’єру.

Пісні зірки "Літак", "Моє серце, "Знаєш, як болить" лунали з багатьох радіостанцій і були улюбленими для публіки. Lama неодноразово отримувала нагороди і здобувала визнання як в Україні, так і за її межами. "Телеграф" вирішив розібратися, де зараз Наталя Дзеньків (справжнє ім’я співачки), чим вона займається і чи продовжує будувати музичну кар’єру.

Як починалася кар’єра

Кар’єру співачка почала будувати у 1993 році. Вони з одногрупницею створили гурт "Магія" і записали першу пісню. Згодом дівчата створили альбом, що стало поштовхом до популярності. Гурт почали запрошувати на різні концерти й фестивалі.

Згодом гурт розпався, а Наталя Дзеньків взяла псевдонім Lama і почала випускати сольні пісні. Саме тоді співачка була на піку популярності завдяки пісням, які стали хітами.

Довгі роки співачка не з’являлася на сцені і не заявляла про себе, однак з початком повномасштабного вторгнення вирішила відновити концертну діяльність. Артистка збирала кошти на потреби ЗСУ. Згодом, у 2022 році, Lama презентувала пісню "Сильні люди", яку присвятила українцям, які працюють задля перемоги у кривавій війні Росії проти України.

Де зараз співачка Lama

Зараз співачка намагається повернутися на сцену і випускає україномовні пісні. У 2023 році артистка презентувала пісню "Мій друг" і ще кілька композицій. Також співачка дає концерти в Києві та інших містах. А нещодавно стала гостею ранкового шоу "Ранок. Марафон" на популярному українському телеканалі. Співачка часто збирає гроші на ЗСУ і показує, як допомагає армії.

Фото: instagram.com/lamaukraine /instagram.com/lamaukraine

Особисте життя

В минулому році зірка зізналася, що була одружена, шлюб тривав рік. У 2016 році співачка повідомила, що у стосунках з чоловіком. який молодший за неї на 18 років. Лише через 8 років зірка наважилася показати коханого. Як відомо, пара не одружена.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла ексучасниця "ВІА Гри" Міша Романова та що вона каже про війну. Співачка тривалий час була відомою в Україні, але раптово зникла з усіх радарів.