"Молила Бога, щоб щось видалили": Катерина Тишкевич розкрила, як почала страждати від сильних головних болів

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 липня 2024, 15:13

29-річна актриса розповіла, як довго намагалася знайти причину недугу

Українська актриса і модель Катерина Тишкевич, яка у грудні 2023 року лежала у реанімації із сепсисом, розповіла про ймовірні причини виникнення сильних головних болів та безкінечні обстеження на початку хвороби.

У сторіс Інстаграму 29-річна зірка поділилася, що все почалося приблизно через рік після закінчення зйомок серіалу "Безсмертник", в якому також зіграв її чоловік Валентин Томусяк. "Я пережила одразу три сильних емоційних травми і вочевидь моя психіка не впоралась і включила потужний захисний механізм — збігти від реальності в хворобу", — написала Тишкевич.

За словами актриси, вона просто прокинулася вранці й відчула біль у голові. Таблетки не допомагали і родина вирішила відправитися на МРТ з підозрою на пухлину мозку. На щастя, у Катерини нічого не знайшли.

"Вже десь через рік, і після купи проведених МРТ, енцефалограм, доплерів судин — я молила Бога, щоб знайшли хоч щось, що можна видалити/вирізати/відрізати… тільки б моя голова перестала боліти 24/7", — розповіла Катерина.

Обстеження зірки нічого не дали, а результати аналізів були хорошими. З часом актриса почала втрачати віру і в неї почалася депресія на фоні постійного больового синдрому: "І голова все ще болить… без пауз навіть на хвилину. Навіть вночі. Постійно". Врешті решт їй довелося вперше звернутися до психіатра.

"Мені чесно кажучи на той момент вже було байдуже як називається мій діагноз, хай це депресивний розлад, головне що знайдене лікування, хоча і симптоматичне (не лікує причину, але прибирає сам симптом)", — доповнила актриса. Варто додати, що зірка страждає від головного болю протягом 10 років, проте Катерина завжди старається виходити у прямі ефіри зі своїми шанувальниками у соцмережі в бадьорому настрої та ділитися з ними красивими фото.

Нещодавно Тишкевич показала свої дитячі фото. Зірка розповіла, як почала займатися моделінгом та акторською кар'єрою.