У цьому вбранні не буде спекотно: Настя Каменських показала трендовий костюм на літо (фото)

Читать на русском
Автор
593
Настя Каменських обрала на літо легкий костюм Новина оновлена 23 липня 2024, 09:58
Настя Каменських обрала на літо легкий костюм. Фото Getty Images

Артистка продемонструвала модний лук

Коли на вулиці спекотно, варто обирати легкі речі з натуральних тканин, які не будуть "парити". Також варто звернути увагу на фасони, які зараз актуальні. Так, співачка Настя Каменських засвітила трендовий костюм на літо. До речі, нещодавно артистка показувала, який манікюр варто зробити.

Каменських обрала у липні красивий літній костюм з тонкої тканини. Він складався зі штанів вільного крою та довгої сорочки, яку співачка наполовину підкотила, щоб виділити талію. Артистка одягнула костюм білого кольору, який є не лише базовим, а й одним із головних у цьому сезоні.

Щоб зробити образ сміливішим, Настя не застібала сорочку до кінця, а залишила пікантний виріз. Так, помітно, що співачка одягнула сіру білизну під літній одяг.

Настя Каменських показала літній костюм
Настя Каменських показала літній костюм, Фото: Інстаграм Насті Каменських

Артистка також доповнила стильний образ красивими аксесуарами. Вона обрала срібні сережки у формі листочків з ланцюжками та намисто з перлин на шию. Під такий аутфіт Каменських зробила легкий макіяж і зібрала волосся у пучок, який вважається однією з трендовіших зачісок цього року.

Настя Каменських обрала ніжні прикраси
Настя Каменських обрала ніжні прикраси, Фото: Інстаграм Насті Каменських

Загалом співачка постала у легкому літньому костюмі у своєму будинку. З чашкою в руках Каменських передала атмосферу затишку й комфорту, яку зокрема, можна відчути, якщо обрати таке вбрання.

Настя Каменських у білому трендовому костюмі
Настя Каменських у білому трендовому костюмі, Фото: Інстаграм Насті Каменських

Раніше "Телеграф" писав про те, які серіали радить переглянути Настя Каменських на Netflix. Можете знайти цікаві кінороботи в такій добірці.