"Це про**б": Цимбалюк емоційно відповів українцям після скандалу з російською музикою

Читать на русском
Автор
Тарас Цимбалюк відреагував на скандал з російською музикою Новина оновлена 23 липня 2024, 15:00
Тарас Цимбалюк відреагував на скандал з російською музикою. Фото Інстаграм Тараса Цимбалюка

Знаменитість пояснила свої дії

Зірка стрічок "Кріпосна", "Чорний ворон", "Спіймати Кайдаша", актор Тарас Цимбалюк вийшов на зв'язок. Він вперше прокоментував суспільний осуд, який отримав за розваги під російські треки. Актор разом з коханою Світланою Готочкіною, блогеркою Анною Алхім та іншими друзями слухав пісні з країни-агресорки, а також спілкувався російською.

У своєму інстаграмі Цимбалюк зазначив, що не буде виправдовуватися і повністю визнає свою неправоту. Він вважає, що вчинив неправильно.

"Те, що публічна людина зʼявляється у соціальному просторі і по фону вмикають ворожу музику — це про*об. Це мій грубий про*об! Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Про*об тільки мій", — написав Цимбалюк", — написав актор.

Реакція Тараса Цимбалюка на скандал

На думку актора, люди у період війни стали особливо злими та жорстокими. Він нагадав читачам, що багато років знімається в українському кіно, а також волонтерить.

"Люди, війна — штука загострююча і жорстока. Соціум обернувся на звірів-радикалів, котрі готові одне одного загризти при першій можливості. Але не треба мені забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, я — публічна людина, котра завше під лупою! І тут варто зробити висновки не тільки мені", — зазначив Тарас.

Актор також закликав публічних особистостей аналізувати свої дії. Адже потім суспільство може не пробачити помилок.

"Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з лайном. Був не правий!", — підсумував артист.

Раніше "Телеграф" писав про реакцію на критику у свій бік Артема Пивоварова. Його відповідь була вичерпною.