Як зараз виглядає і чим займається співачка Ольга Горбачова, яка одружена з Юрієм Нікітіним (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 липня 2024, 18:19

Зірка нульових трохи змінилася за останні роки

Ольга Горбачова — відома співачка, телеведуча та дружина продюсера Юрія Нікітіна. У нульових вона була дуже медійною та популярною особою, проте згодом відійшла у тінь та змінила діяльність.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз 43-річна Ольга Горбачова, як вона виглядає та чим займається. А також розповість, як співачка двічі ставала дружиною продюсера Юрія Нікітіна.

Ольга Горбачова — початок кар’єри та перша популярність

Ольга Горбачова народилася у Кривому Розі. Вона зі шкільних років посилено вивчала іноземні мови, а згодом закінчила Київський державний лінгвістичний університет. Проте свою кар’єру Горбачова вирішила пов’язати з творчістю, телебаченням та сценою.

Так ще під час студентства майбутня співачка почала працювати ведучою на музичному каналі BIZ TV. 2006 року Ольга Горбачова стала шеф-редактором і ведучою телепрограми "Мелорама" на телеканалі "Інтер", яку багато хто пам’ятає з тих часів. Так у неї з’явилася перша впізнаваність, а пізніше прийшла популярність — того ж 2006 року Горбачова розпочала музичну кар’єру під сценічним ім’ям АРКТИКА та випустила дебютний альбом "ГЕРОЇ".

Популярною Ольгу Горбачову зробила спільна робота з уже іменитою зіркою та підопічною Юрія Нікітіна Іриною Білик. АРКТИКА та Білик випустили спільну пісню "Я люблю його", а в їхньому кліпі знявся сам голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм.

У 2010-2011 роках Ольга Горбачова ще продовжувала будувати медійну телевізійну кар’єру, вона була ведучою розважального шоу Guten Morgen на телеканалі М1. А вела його в парі з музикантом Кузьмою Скрябіним.

Ольга Горбачова відійшла у тінь та змінила діяльність

З роками Ольга Горбачова почала все менше з’являтися в медійному просторі та світській хроніці. А у 2014 році взагалі змінила діяльність — залишила серйозну музичну кар’єру та заснувала авторський коуч-проект "Життя Жінки". Артистка почала вести відеоблог, в якому розповідає жінкам про виховання дітей, будівництво стосунків з чоловіками та про інші "жіночі" теми. Однак музика в її житті все ж таки присутня — у 2019 році Ольга знайшла новий для себе жанр, який об’єднав музику з жіночими тренінгами — пісні-афірмації.

Особисте життя Ольги Горбачової

Ольга Горбачова познайомилася з Юрієм Нікітіним у 1999 році. Він помітив перспективну співачку на "Таврійських іграх" і одразу ж закохався у неї. Спочатку Ольга народила йому доньку Поліну, і тільки після цього у 2007 році вони одружилися. На той час Нікітін був продюсером Ірини Білик і Ольга Горбачова, будучи з ним у відносинах, сильно ревнувала продюсера до зірки. У 2009 році пара оформила розлучення.

Нове дихання їхні стосунки отримали у 2011 році – Нікітін та Горбачова знову почали зустрічатися. 2014 року вона народила другу дочку Серафиму, і лише 2016 року пара знову вирішила одружитися — вже вдруге. Нині у відносинах Горбачової та Нікітіна все добре, вони підтримують один одного, живуть в Україні та виховують дітей.

Раніше "Телеграф" розповідав, що телеведуча Лідія Таран поїхала з України і зникла з радарів. Що про неї відомо та останні фото.