"Треба розраховувати на себе": молода дружина Віктора Павлика відповіла, чи планують вони другу дитину (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 липня 2024, 18:27

Блогерка також розповіла про діагноз їхнього сина

Дружина Віктора Павлика, 30-річна Катерина Реп'яхова, яка нещодавно обурилася через корупцію в одній із європейських країн, раніше говорила про те, що не проти народити другу дитину. Тепер блогерка зізналася, як до цього ставитися її чоловік.

У шоу "Тур зірок" дівчина розповіла, чи планують вони з Віктором Павликом поповнення в сім’ї. Також Катерина поділилася, чи не планує з дитиною виїжджати за кордон.

Катерина Реп'яхова розповіла про плани народити другу дитину

Молода дружина Віктора Павлика зізналася, що чоловік не те, що не хоче ще малюка, просто у нього вже вік бере своє, плюс після операції йому важко. І якщо з’явиться друга дитина, то з нього помічник буде не дуже.

" Я розумію, що якщо я все-таки зважусь, то треба розраховувати тільки на себе ", — зазначила блогерка. Ще Катерина наголосила, що Віктор Павлик і на першу дитину не був готовий, але коли вона народилася, то його світ перевернувся.

За її словами, все ще може змінитися, співак може сьогодні бути не готовим до поповнення в сім’ї, а завтра може бути готовим. Судячи з усього, гостро це питання у зіркового сімейства не стоїть.

Також дружина Павлика розповіла, що має три роботи, чоловіка і дитину, яка сильно її мотивує, і вона зараз не планує нікуди їхати за кордон. Щобільше, блогерка сказала, що в Україні найкращі медики, що важливо для її сина, який має затримку мовлення.

Катерина нещодавно була в Ізраїлі, де вони проходили обстеження. Вона зазначила, що в Україні найвищий рівень розвитку програм для таких дітей, як її син Михайло, щоб він швидше заговорив.

Раніше "Телеграф" писав про травму Катерини Реп’яхової в Ізраїлі. А все тому, що її син перекинув на неї важкий стілець.