Співачка MamaRika блиснула грудьми, опублікувавши нове пікантне фото

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 09:54

Співачка розповіла, що зараз перебуває у відпустці

Популярна українська виконавиця MamaRika, яка нещодавно зі сльозами на очах поскаржилася на неприємності у житті, вирішила відпочити та вирушила у відпустку. Артистка поділилася новим пікантним знімком та розповіла, що з нею сталося.

На своїй сторінці в Instagram у stories знаменитість опублікувала "гарячий" кадр, розбурхавши уяву підписників. MamaRika блиснула напівголеною фігурою.

На фотографії популярна співачка позує боком в одних трусах, направивши телефон на дзеркало. Пишні груди MamaRika прикрила рукою, а голову підняла гору і заплющила очі.

MamaRika блиснула напівоголеним тілом

На дзеркалі видно, що лежить багато таблеток та інших препаратів. Свій кадр артистка підписала так: "Традиційне фото з відпустки на фоні з ліками. Так, я захворіла".

Зазначимо, що українська співачка у стосунках із чоловіком Сергієм Середою пережила серйозну кризу. Але, на щастя, вони змогли впоратися із серйозними проблемами, бо почали присвячувати час виключно собі як парі. Щоб повернути у стосунки романтику, MamaRika та її коханий почали щомісяця влаштовувати собі побачення.

Нагадаємо, що у квітні MamaRika показала відверту фотосесію, яку опублікувала в соцмережі після розповіді про дуже важкий період у своїй родині. За її словами, з чоловіком вона була на межі розлучення.